Effe d'r uit? Iedere maandag in BAAZ Saendelft!

Voor iedereen die zin heeft in een lekker kop koffie, een goed gesprek of even creatief bezig te zijn, zijn wij iedere maandag van 10.00-13.00 uur open in BAAZ. Bent u mantelzorger, dan bent u ook van harte welkom!

U kunt ons bezoeken voor uw eigen ontspanning, of juist om uw partner of ouder een gezellige ochtend te bieden, terwijl uzelf als mantelzorger even de handen vrij heeft. Heeft u vrienden/vriendinnen met een gezamenlijke creatieve hobby, ook dat kunt u samen bij ons komen doen. Of vindt u het leuk om een schilderijtje te maken? Dan begeleidt een kunstschilder u.  
Voor de kosten hoeft u het niet te laten: we brengen alleen een klein prijsje in rekening voor de koffie of thee en eventueel materiaal. U kunt gewoon binnenlopen.
Een team van enthousiaste wijkbewoners en het Sociaal Wijkteam Assendelft-Westzaan verwelkomen u. En als u meer informatie wilt, bel dan even met het Sociaal Wijkteam Assendelft-Westzaan op
telefoonnummer 075-20 600 19

Effe d'r uit is iedere maandag van 10.00 - 13.00 uur in BAAZ, Parkrijklaan 121 in Assendelft (tegenover het winkelcentrum).