Team 2016 500X333

Bij ons kunt u terecht met uw vragen op het gebied van welzijn, zorg, werk & inkomen, wonen en gezinsrelaties

Bijonskuntuterechtmetuwvragenophetgebiedvanwelzijn,zorg,werk&inkomen,wonenengezinsrelaties

Welkom bij het Sociaal Wijkteam van Krommenie

Bent u op zoek naar hulp, ondersteuning, zorg of een luisterend oor? Heeft u vragen over welzijn, zorg, werk, financiën, wonen, dagbesteding, (geestelijke) gezondheid of relaties? Maakt u zich zorgen over een buur of kennis? Of kunt u iets heel erg goed waar anderen iets aan kunnen hebben?

Het Sociaal Wijkteam pakt problemen én kansen graag samen met u aan om u (weer) op weg te helpen. Kom eens langs voor een vrijblijvend gesprek.

Actief in uw wijk?
Wilt u iets organiseren voor uw straat of wijk? Of wilt u iets betekenen voor anderen? Wij komen graag met u in contact om uw ideeën en mogelijkheden te bespreken.  

Meer informatie?
Onder het kopje "wat doen wij" leest u meer. Onder het kopje "nieuws" leest u de laatste ontwikkelingen en informatie over onze activiteiten.  

Adres:

De Palmboom | Snuiverstraat 63a | 1561 HB Krommenie | email | 075-2060018

Tijdens de zomervakantie gelden er andere openingstijden voor diverse activiteiten. Klik hier om naar de openingstijden te gaan. 

Nieuws overzicht »

Laatste nieuws

18 juli: Mantelzorgbijeenkomst

03 juli 2018

Iedere 3e woensdag van de maand organiseren wij een mantelzorgbijeenkomst. Iedere mantelzorger uit de gemeente Zaanstad is van harte welkom om deze bij te wonen.


11-7: Verwenmiddag ouderen

14 juni 2018

Het Sociaal Wijkteam Krommenie en Verzorgingstehuis Rosariumhorst wil de senioren van Krommenie eens in het zonnetje zetten en organiseren een middag met leuke, ontspannende en muzikale activiteiten. Denkt u aan diverse Hollandse spelletjes, handverzorging en nagels lakken en meezingen met prachtige Nederlandse muziek.

Contact gegevens

Telefoon: 075-20 60 018

E-mail: Stuur een e-mail


Tips

Gerelateerde pagina's