20 december: Mantelzorgbijeenkomst: Kerststukjes maken

Op de laatste mantelzorgbijeenkomst in Krommenie van 2017, organiseren we wederom een leuke actieve bijeenkomst en gaan we kerststukjes maken.

Kersstuk met kaarsen in vaas    

Er wordt gewerkt met diverse soorten kerstgroen, frisse bloemen, dennenappels en kerstgroen. Het stuk wordt gemaakt in een zilveren schaal en afgewerkt met kerstdecoratie.

Datum: 20 december

Tijd: 10.00 - 12.00 uur 

Locatie: De Palmboom, Snuiversstraat 63a, Krommenie

Meenemen: kniptang en mesje

Kosten: gratis te bezoeken voor mantelzorgers uit de Zaanstreek

I.v.m. het inkopen van materialen, vragen wij u wel van te voren aan te melden. Dit kan telefonisch: 075-20 600 18, per e-mail: team1@swtzaanstad.nl of via het aanmeldformulier

Mantelzorg

Voor wie intensief voor een zieke of gehandicapte naaste zorgt ​kan ontmoeting met andere mantelzorgers inspirerend en bemoedigend zijn. Mantelzorgbijeenkomsten bieden u gelegenheid andere mantelzorgers te ontmoeten. U kunt anderen laten delen in uw ervaring en deskundigheid of zelf uw vragen stellen en met nieuwe kennis naar huis gaan. Gezamenlijk geven we dit vorm. De diverse sociale wijkteams in Zaanstad en Stichting MOE Zaanstad organiseren diverse bijeenkomsten waar u welkom bent, ongeacht de wijk waar u woont. 

Het Sociaal Wijkteam biedt informatie, ondersteuning en een ontmoetingsplek voor mensen die intensief voor een naaste zorgen. U kunt met ons sparren over uw situatie. U krijgt inzicht over de mogelijkheden om uw mantelzorgtaken zo te organiseren dat uw naaste goede zorg krijgt en u het als mantelzorger zelf ook goed kan volhouden.

Afbeelding1

Gerelateerde onderwerpen