Ons team is er voor u!

Binnen ons team kennen we veel verschillende specialisten. Zoals ervaring en kennis met onder andere: maatschappelijk werk, sociaal juridische dienstverlening, werk en inkomen, wmo-voorzieningen, participatie en vrijwilligerswerk, psychologie, coaching en scholing en communicatie. U kunt dan ook bij ons terecht met al uw vragen, ideeën, oplossingen en problemen.

P6060146

Onder van links naar rechts: Karlijn Heim, Maaike Schulte, Arlinie Verburg, Carlijn Wiese

Boven van links naar rechts: Mark van Pageé, Olaf Haijen, Sylvia Hauser, Franka van Walraven, Jalien de Groote, Lieke Gerrits

Wij hebben korte lijntjes met elkaar zodat wij voor elke bewoner alle kennis en ervaring binnen ons team kunnen inzetten. Zo hopen wij u als bewoner van deze wijk het beste van vele werelden te bieden om samen te komen tot oplossingen die u het best passen. Weten wij zelf het antwoord niet of kunnen wij zelf niet de juiste hulp bieden, dan denken wij met u mee waar u uw antwoord of hulp zou kunnen vinden.

Wij zijn betrokken, deskundig en gaan oplossingsgericht te werk. Samen met u zullen wij kansen, uitdagingen, (persoonlijke) initiatieven en problemen in uw wijk oppakken en u hierin adviseren,ondersteunen en begeleiden. U kunt altijd bij ons terecht, ook al heeft u het gevoel dat het probleem klein is of uw idee nog niet rond, wij denken graag met u mee!

Weet dat ons team er voor u is en klaar staat om samen met u aan de slag te gaan. Voor het maken van een afspraak met ons wijkteam kunt u contact met ons opnemen. Kijk voor meer informatie bij contact!

Carlijn Wiese

Carlijn Wiese

c.wiese@swtzaanstad.nl

Joke de Boer

Joke de Boer - Hemker

j.hemker@swtzaanstad.nl

Mark van Pageé

Mark van Pagée

m.pagee@swtzaanstad.nl

Jalien De Grootte Pelder Web

Jalien de Groote

j.groote@swtzaanstad.nl

Olaf Haijen

o.haijen@swtzaanstad.nl

irma bm

Irma Wijnker

i.wijnker@swtzaanstad.nl

Samira Kerkri

s.kerkri@swtzaanstad.nl

Sil2

Sylvia Hauser

s.hauser@swtzaanstad.nl

Maaike

Maaike Schulte

m.schulte@swtzaanstad.nl

Franka Walraven

f.walraven@swtzaanstad.nl

Freek

Freek Mulder

f.mulder@swtzaanstad.nl

Laura

Laura Terbrack

l.terbrack@swtzaanstad.nl

Veauteaux van Tim (1)

Tim Veenendaal

t.veenendaal@swtzaanstad.nl

Sanne

Sanne de Wildt

s.dewildt@swtzaanstad.nl

Monique Pichotte

m.pichotte@swtzaanstad.nl