SWT Wormerveer

Het Sociaal Wijkteam Wormerveer: voor al uw vragen over welzijn - zorg - werk & inkomen - wonen en gezinsrelaties

HetSociaalWijkteamWormerveer:vooraluwvragenoverwelzijn-zorg-werk&inkomen-wonenengezinsrelaties

Wij zijn er voor u én de wijk!

Vindt u het lastig om uw huishouden of financiën op orde te brengen? Bent u op zoek naar een baan? Of zorgt u dagelijks voor een ziek familielid en kunt u wel wat ondersteuning gebruiken? Dan kunt u terecht bij het Sociaal Wijkteam! Wij kunnen u helpen bij al uw vragen op het gebied van welzijn, zorg, werk & inkomen, wonen en gezinsrelaties.

Samen sterk voor de wijk!

Als Sociaal Wijkteam helpen wij u om zelf een oplossing te vinden. Zo kunt u bijvoorbeeld ondersteuning krijgen van mensen uit de buurt of vrijwilligers. Als dat niet lukt, zorgen wij voor professionele ondersteuning op maat. Dat gebeurt dan samen met één contactpersoon, op basis van één plan voor u of uw familie.

Bij het Wijkteam kunt u niet alleen terecht voor uw eigen vragen, maar ook wanneer u zich wilt inzetten voor de buurt. Heeft u ideeën of wensen voor de wijk? Laat het ons weten! Wij kunnen u ondersteuning bieden bij het uitvoeren en realiseren ervan.

Nieuws overzicht »

Laatste nieuws

Gratis Theaterlessen voor kinderen dankzij Brittany en het Sociaal Wijkteam

22 februari 2018

Op 15 februari zijn de theaterlessen van Brittany, i.s.m. het Sociaal Wijkteam Wormerveer, gestart. Op zondag 6 mei vindt de uitvoering plaats in de Lorzie te Wormerveer.


Informatie avond

20 februari 2018

Bent u benieuwd wat het Sociaal Wijkteam voor u kan betekenen?  Kom dan naar onze: Informatie avond op 16 maart van 19:30 tot 20:30 uur. Tijdens deze avond krijgt u gelegenheid om vragen te stellen over het Sociaal Wijkteam.