Team

Het Sociaal Wijkteam Wormerveer: voor al uw vragen over welzijn - zorg - werk & inkomen - wonen en gezinsrelaties

HetSociaalWijkteamWormerveer:vooraluwvragenoverwelzijn-zorg-werk&inkomen-wonenengezinsrelaties

Wij zijn er voor u én de wijk!

Vindt u het lastig om uw huishouden of financiën op orde te brengen? Bent u op zoek naar een baan? Of zorgt u dagelijks voor een ziek familielid en kunt u wel wat ondersteuning gebruiken? Dan kunt u terecht bij het Sociaal Wijkteam! Wij kunnen u helpen bij al uw vragen op het gebied van welzijn, zorg, werk & inkomen, wonen en gezinsrelaties.

Samen sterk voor de wijk!

Als Sociaal Wijkteam helpen wij u om zelf een oplossing te vinden. Zo kunt u bijvoorbeeld ondersteuning krijgen van mensen uit de buurt of vrijwilligers. Als dat niet lukt, zorgen wij voor professionele ondersteuning op maat. Dat gebeurt dan samen met één contactpersoon, op basis van één plan voor u of uw familie.

Bij het Wijkteam kunt u niet alleen terecht voor uw eigen vragen, maar ook wanneer u zich wilt inzetten voor de buurt. Heeft u ideeën of wensen voor de wijk? Laat het ons weten! Wij kunnen u ondersteuning bieden bij het uitvoeren en realiseren ervan.

Update:
Vrijdag 27 april zijn wij wegens Koningsdag niet aanwezig. U kunt op maandag 30 april weer bij ons terecht met al uw vragen op het gebied van welzijn, zorg, werk & inkomen, wonen en gezinsrelaties.

U kunt de Zaanse mantelzorgpas of Pluim weer aanvragen voor 2018!

Ik geef mantelzorg-> vraag direct de waardering aan
Ik ontvang mantelzorg -> vraag direct de waardering aan


Mantelzorgwaardering (1)


Nieuws overzicht »

Laatste nieuws

Samen Zomeren

24 april 2018

Zoals ieder jaar brengt ‘Samen zomeren in Zaanstad’ het vakantiegevoel naar u toe. Iedereen is van harte welkom om mee op reis te gaan en feest te vieren op verschillende locaties van Zorgcentra Evean en in buurthuizen door de hele Zaanstreek.


Wormerveerse Seniorengroep zoekt begeleider

24 april 2018

De Seniorengroep bestaat uit tien ouderen die sinds mei 2017 twee keer per maand bij elkaar komen. Ze ontmoeten elkaar woensdagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur in het verzorgingstehuis Acht Staten aan de Wandelweg te Wormerveer.

Contact gegevens

Telefoon: 088 200 11 17

E-mail: Stuur een e-mail


Er zijn voor de komende dagen nog geen activiteiten gepland. klik op het agenda overzicht voor alle activiteiten.

Tips:

Links