Koffie & Buurtpraat

In Zaandam Noord Kogerveld zijn een aantal buurtinlopen waar we gezellig een bakje koffie met elkaar drinken. Kom eens binnenwandelen en neem gerust een bekende mee!

Koffie inloop in Buurthuis de Hoed

Update deze koffie-inloop is woensdag 18 juli voor het laatst. 

Iedere woensdag bent u van harte welkom bij onze gezellige inloop. Onder het genot van een gratis kopje koffie of thee kunt u buurtbewoners ontmoeten en uw ideeën over de wijk delen. Zien we u dan?

Iedere woensdag van 10:00 tot 12:00 uur
Buurtbureau de Hoed (voorheen veldschuit),
Veldbloemenweg 6c, Zaandam (Kogerveld)

Koffie 

Buurtinloop Buurthuis de Bovenkruier

De Buurtinloop van de Bovenkruier vindt plaats op werkdagen. 

Tijdens deze inloop organiseren de vrijwilligers geregeld diverse creatieve activiteiten. Iedereen is van harte welkom om mee te doen. Geeft u zich van tevoren s.v.p. wel even op. Dit kan tijdens de inloop of telefonisch bij Marja de Vries tel: 06-27126553.

Tijdens de inloop is ons Kringloopwinkeltje open, waar u voor een lage prijs huisraad, speelgoed etc. kunt kopen of inleveren. Wij nemen geen kleding, technische apparaten etc. in. 
Verder is het iedere dag mogelijk om mee te lunchen. De kosten bedragen € 1,50 p.p. Op de dinsdagen is er een uitgebreidere lunch voor € 3,00 p.p.

Wilt u mee eten? Laat ons dit dan s.v.p. voor 11:00 uur weten. U bent van harte welkom.

Buurtinloop "De Bovenkruier"
Drielse Wetering 49 
ma tot en met vrij van 9:30 tot 16:00 uur.

Inloop Drielse WeteringSOOS Buurthuis De Hoed

Deze activiteit is 18 juli voor het laatst vanwege de zomervakantie!

Speciaal voor senioren organiseert de Hoed iedere donderdag vanaf 10:00 uur een inloop. Tijdens deze inloop is er gelegenheid om samen te lunchen en daarna zijn er spelletjes zoals sjoelen en bingo.

Bent u niet in de gelegenheid om zelf naar het buurthuis te komen omdat u bijvoorbeeld slecht ter been bent of omdat u geen vervoer heeft? Dan is dat geen probleem: wij kunnen u ophalen en ook weer thuisbrengen.

Donderdag van 10:00 tot 15:00 uur
Buurthuis De Hoed
Kosten € 3,-
Veldbloemweg 6 c te Zaandam

Oudereninl 2