sociaalwijkteamzaanstadv3

Voor al uw vragen op het gebied van welzijn, zorg, werk & inkomen, wonen en gezinsrelaties.

Actueel

 

  


Algemeen | 16-03-2020

Vanwege corona gaan alle inlopen en lopende activiteiten van de wijkteams in ieder geval tot 20 mei niet door. Alle wijkteams hebben hun deuren gesloten, maar zijn telefonisch en via e-mail bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.

Lees verder...
logo 1
Nieuw West + Westerkoog + Rooswijk | 03-03-2020

Vorig jaar hebben wij een aantal leuke dagen georganiseerd met kinderen van 8 t/m 18 jaar bij wie thuis één of meerdere gezinsleden chronisch ziek zijn of een lichamelijk en/of psychische beperking hebben. Deze jongeren noemen we Jonge Mantelzorgers.

Lees verder...
Flyereren Ruben
Oud Zaandijk + Oud Koog aan de Zaan | 18-02-2020

Dit voorjaar trekken wij de wijk in om u te ontmoeten en uw vragen te beantwoorden.

Lees verder...
Flyereren Ruben
Nieuw West + Westerkoog + Rooswijk | 18-02-2020

Dit voorjaar trekken wij de wijk in om u te ontmoeten en uw vragen te beantwoorden.

Lees verder...
Speelgoedbank Wormerveer
Wormerveer | 24-10-2019

Lees verder...
Zaandam West + Oude Haven | 23-10-2019

Lees verder...
Sinterkerstennieuw
Nieuw West + Westerkoog + Rooswijk | 08-10-2019

Het Sociaal Wijkteam organiseert op 14 december - voor ALLE jonge mantelzorgers* van 6 t/m 18 jaar in Zaanstad - het SINTERKERSTENNIEUWFEEST vanaf half 4 in BAAZ.

Lees verder...
Poster bbv 19
Nieuw West + Westerkoog + Rooswijk | 19-09-2019

Wandelen is goed voor iedereen, je bent er even uit, je doet iets aan de conditie en het is nog gezellig ook. Het Sociaal Wijkteam staart daarom vanaf 2 oktober met de wandelgroep "Beste Beentje voor!"

Lees verder...
Meer nieuws over: beste beentje voor wandelen

Zaandam Noord + Kogerveld | 05-09-2019

Wij zijn op zoek naar een nieuwe vrijwilliger voor de inloop op de maandagmiddag van 13.00 uur tot 16.00 uur bij het wijkteam Zaandam Noord-Kogerveld. Tijdens deze inloop beantwoorden we verschillende (hulp)vragen die komen van de wijkbewoners. Dat kunnen uiteenlopende vragen zijn, bijvoorbeeld hulp bij het aanvragen van een digiD, het invullen van verschillende papieren, het lezen van brieven etc. U draait de inloop samen met een casemanager van het wijkteam. Bent u op zoek naar: Naar een nieuwe uitdaging en een zinvolle tijdsbesteding in een maatschappelijke organisatie? Dan is deze vacature iets voor U! Wij zijn op zoek naar: Iemand die creatief is, betrokken , goed met mensen om kan gaan (luisteren, vraag achter de vraag achterhalen), goed is in administratie en de Nederlandse taal goed beheerst. Heeft u interesse in deze vacature? Neem dan contact op Marja de Vries van het Sociaal Wijkteam Zaandam Noord Kogerveld voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op het volgende telefoonnummer: 0683102437

Lees verder...
Basketballveld geanimeerd
Krommenie | 27-08-2019

De jongerenwerkers van het Sociaal Wijkteam Krommenie organiseren in samenwerking met Dion van Doorne vanaf donderdag 5 september een streetballclinic in het Rosariumpark. De streetballclinic bestaat uit 3 trainingen op donderdag 5, 12 en 19 september en wordt afgesloten met een spannend toernooi. Na het toernooi is er een buurtfeest met muziek, eten & drinken en gezelligheid!

Lees verder...