A A A
Paasworkshop

Paasworkshop

Paasworkshop

Paasworkshop en lunch bij Buurtkamerbijeenkomst Assendelft-Westzaan

Algemeen | 28-03-2022

Het Sociaal Wijkteam Assendelft-Westzaan organiseert op vrijdag 1 april een creatieve Buurtkamerbijeenkomst rondom het thema Pasen. Deelnemers maken een prachtig paasstukje en de ochtend wordt afgesloten met een gezellige paaslunch. De Buurtkamerbijeenkomst is van 10.00 tot 13.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur) in Het Sociale Winkeltje midden in winkelcentrum De Saen, Kaaikhof 7.

Deze bijeenkomst is onderdeel van een serie Boeiende Buurtkamerbijeenkomsten, speciaal bedoeld voor mensen wiens gezondheid verandert door een aandoening of ouderdom, mentaal of fysiek. De bijeenkomsten zijn gericht op ontmoeting, gezelligheid en interessante informatie. Ze vinden plaats op vrijdag om de week en de komende thema’s zijn op 1 april: Paasworkshop, 15 April: Hoe ben ik gewapend tegen bankfraude, pinfraude en babbeltrucs, op 29 april: Schilderen en op 13 Mei: Rouw en verlies.

Aanmelden is noodzakelijk vóór 29 maart bij Sociaal Wijkteam Assendelft-Westzaan: 075 2060019 of team3@swt.zaanstad.nl. De kosten bedragen € 3,50 per keer inclusief lunch. De lunch is niet verplicht (bijdrage is met of zonder lunch hetzelfde).

De Buurtkamer Poster