19 maart: Mantelzorgbijeenkomst -Hoe zorg je voor een naaste met een niet aangeboren hersenletsell

Elke derde dinsdag van de maand organiseren wij, samen met Sociaal Wijkteam Nieuw West|Westerkoog|Rooswijk een ontmoeting voor mantelzorgers. Deze keer zullen er professionals van Mee aanwezig zijn en een ervaringsdeskundige verteld..

Wanneer je voor langere tijd intensief voor een naaste met een chronische ziekte of beperking zorgt, dan ben je mantelzorger. Het kan gaan om de zorg voor een zieke partner, kind met een beperking, zus of broer met psychische problemen of zorg voor iemand die verslaafd of dementerend is.

Elke derde dinsdag van de maand organiseren wij daarom, samen met het Sociaal Wijkteam Nieuw West, Westerkoog, Rooswijk een Ontmoeting voor mantelzorgers. 

Vanaf 10.00 uur heten wij u van harte welkom met een kopje koffie/thee. Om 10.30 uur starten wij met het programma; professionals van MEE praten over 'Hoe zorg je voor een naaste met een niet aangeboren hersenletsel" en een ervaringsdeskundige neemt u mee in haar verhaal. 

Opgeven is niet nodig, echter vragen wij u wel voor 10.30 uur aanwezig te zijn.

Datum:  19 maart 
Tjjd:  10.00 -12.00 uur 
Locatie:  Sociaal Wijkteam Nieuw West, Westerkoog, Rooswijk
John Lennonstraat 71, Zaandijk

Voor vragen over de mantelzorg bijeenkomst, of wat het Sociaal Wijkteam voor u als Mantelzorger kan doen, neemt u dan contact op met 075-20 600 19 of stuur ons een e-mail.