Het Lint is weer uit! Maar....

We hebben weer hard gewerkt aan een nieuwe editie van Het Lint!

Het Lint niet meer weg te denken uit Assendelft, maar…..

Twee jaar geleden zijn we Het Lint begonnen met als missie: Assendelft verbinden. Ons Lintdorp heeft  immers een 7,2 kilometer lange Dorpsstraat, dus het is geen wonder als je op de Zuid niet kon weten wat er in Saendelft te doen is en omgekeerd. Maar door Het Lint is daar verandering in gekomen.

Er is zoveel om over te schrijven, zoveel mooie initiatieven en ondernemende Assendelvers! Aan kopij geen gebrek. En ook horen we niet anders dan complimenten over Het Lint, ‘we lezen het van A tot Z’.

 

Het Lint is niet meer weg te denken uit Assendelft!

Missie geslaagd zou je denken. En dat is deels waar. Maar het bestaansrecht van Het Lint hangt ook samen met inkomsten! De eerste 2 jaar kon het Sociaal Wijkteam dit financieren, en hoopten we adverteerders te werven. Dat is nog niet voldoende gelukt.

 

Behoud van Het Lint

We staan daarom voor het voldongen feit om moeilijke keuzes te maken. Stoppen we met het Lint? Gaan we extra de boer op om sponsoren en adverteerders te vinden? Gebruiken we goedkoper papier? Werken we met alléén een vrijwillige redactie? Kunnen we met elkaar een stichting oprichten “Vrienden van Het Lint”? Alle kleine beetjes helpen. Maar we missen de grotere financiële impulsen.

 

We weten hoe goed Het Lint gelezen wordt. Daarom zoeken we manieren om Het Lint te behouden.  

Heeft u middelen, ideeën, of goede voorstellen, neem dan contact met ons op via telefoonnummer  075-2060019 of hetlintassendelft@gmail.com.

Het Lint online lezen? 

Klik op de omslag

Schermafbeelding 2019-03-29 om 13.26.41