Ons team

De teamleden van het sociaal wijkteam komen uit verschillende organisaties, Evean, SMD, MEE en de Gemeente Zaanstad.

Iedereen binnen het Sociaal Wijkteam heeft een andere achtergrond en neemt zijn of haar eigen kennis en specialisme mee het team in. Deze kennis wordt overgedragen aan de andere leden van het team. Hierdoor kan ieder lid van het sociaal wijkteam alle hulpvragen oppakken. Hieronder vindt u de leden van het Sociaal Wijkteam. Er zijn daarnaast ook teamleden die op vrijwillige basis werken.

Jeroen Gunneman

foto van Foka Boersma

Foka Boersma

Samenwerken vanuit een team, dat maakt het voor mij zo interessant. Als je er alleen niet uitkomt, kun je een beroep doen op elkaar om er samen wel uit te komen. En dat is nou net ook het proces wat we in de wijk op gang willen brengen of bevorderen. Inbreng in het team; kennis en ervaring m.b.t. jeugd en inzet van vrijwilligers.

foto van Anja Burger

Anja Burger

"Ik geloof erg in het concept wijkgericht werken. Waarom? Naast dat het persoonlijk en laagdrempelig is, brengt het ook een einde aan de wirwar van hulpverleners. Ik vind het erg leuk om deel uit te maken van dit sociaal wijkteam." Inbreng in het team; kennis over mantelzorg; hoe kunnen mantelzorgers dingen zo organiseren dat ze het vol kunnen houden en niet over hun grenzen gaan.

foto van Corine Marseille

Corine Marseille

Ik vind het interessant om in een team te werken met collega’s uit verschillende disciplines. Je leert veel van elkaar en met elkaar zorgen we voor een goede, toegankelijke en effectieve dienstverlening. Ik merk dat het goed is om in de wijk te zitten, zo kunnen bewoners ons makkelijk vinden en bereiken. Inbreng in het team; ik kom uit het opbouwwerk en kan goed verbindingen leggen en over grenzen heenkijken. Speciale affiniteit heb ik met duurzame mobiliteit, wellicht ga ik met dit thema ook iets doen binnen ons wijkteam.

foto van Hellen van de Walle

Hellen van de Walle

Ik ben blij dat ik deel uitmaak van het sociaal wijkteam Assendelft|Westzaan. Eén loket waar u met uw vragen terecht kunt. Samen met u zoeken we naar een oplossing voor uw probleem, eerst vanuit uw eigen kracht en sociale netwerk. Als dat niet lukt, mogelijk aangevuld met professionele ondersteuning. De kracht van het sociale wijkteam ligt in de samenwerking tussen de bewoner, de wijk en het team.

foto van Marjolein Gerrissen

Marjolein Gerrissen

Vanaf augustus 2014 werk ik met heel veel plezier bij het Sociaal Wijkteam Assendelft-Westzaan als front office medewerkster. Ik ben het eerste gezicht dat u ziet, als u bij het Sociaal Wijkteam Assendelft-Westzaan naar binnen loopt. Hierdoor heb ik veel contact met de burgers van Assendelft en Westzaan en de bezoekers van het Buurtcentrum A3, waar het Sociaal Wijkteam gevestigd is.

foto van Caroline Admiraal

Caroline Admiraal

Mijn doel is om jongeren in hun eigen kracht te zetten door hen op een positieve manier te stimuleren om hun talenten en mogelijkheden te ontdekken. Binnen het ambulante werk leg ik contacten met verschillende groepen jongeren en ben ik een verbindende factor tussen de wijk en de jongeren.

foto van Gunay Karabulut

Gunay Karabulut

Doordat iedere medewerker een eigen specialisme heeft, leren wij veel van elkaar. Zo kunnen wij als generalisten werken in een team. Met mijn achtergrond als maatschappelijk werker en gezinsbegeleider ondersteun en begeleid ik mensen op het gebied van psychosociale en emotionele problemen maar lever ik ook veel input bij relationele en gezinsproblemen.

foto van Jill Engelsman

Jill Engelsman

Ik ben sinds 1 augustus 2016 in dienst bij dit Sociaal Wijkteam. Daarnaast ben ik vierdejaars student aan de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening. Het afgelopen jaar heb ik stage gelopen in het Sociaal Wijkteam van Krommenie. Na deze stage heeft het Wijkteam Assendelft-Westzaan gevraagd of ik bij hen wilde komen werken, wat ik natuurlijk met beide handen aangreep.

Yvonne Mulder

Sinds 1 mei 2017 ben ik met veel plezier werkzaam bij het Sociaal Wijkteam Assendelft-Westzaan. Wat ik leuk vind aan werken bij het wijkteam is dat de werkzaamheden zo divers zijn en dat je met veel verschillende mensen te maken krijgt.

Ilse de Jong

foto van Lisette Nieuwenhuis

Lisette Nieuwenhuis

Wat ik zo leuk vind aan het werken in het wijkteam is om samen met bewoners van Assendelft en Westzaan te kijken naar oplossingen en mogelijkheden bij vragen waar ze tegen aan lopen.