Effe d'r uit! In BAAZ-Saendelft

Heeft u trek in een kopje koffie of wilt u even lekker creatief bezig zijn? Of heeft u alleen behoefte aan een goed gesprek?
Kom dan langs bij " Effe d'r uit" in BAAZ, iedere maandag ochtend van 10.00 - 12.00 uur.

Iedere maandag vanaf 10.00 uur tot 12.00 uur kunt u bij BAAZ in Saendelft binnen lopen voor een kopje koffie, een goed gesprek of een gezellige creatieve ochtend. Vrijwilligers van het Sociaal Wijkteam Assendelft-Westzaan organiseren dan " Effe d'r uit!

Heeft u vrienden/vriendinnen met een gezamenlijke creatieve hobby, ook dat kunt u samen bij ons komen doen. Of vindt u het leuk om een schilderijtje te maken? Dan begeleidt een kunstschilder u.  

Voor de kosten hoeft u het niet te laten: we brengen alleen een klein prijsje in rekening voor de koffie of thee en eventueel materiaal. 

"Effe d'r uit" is er voor uw eigen ontspanning, of juist om uw partner of ouder een gezellige ochtend te bieden, terwijl uzelf als mantelzorger even de handen vrij heeft.

Effe -dr -uit


Datum:


iedere maandag
Tijd: 10.00 -12.00 uur 
Locatie: BAAZ, Parkrijklaan 121, Assendelft

Heeft u vragen over Effe d'r uit? Neemt u dan contact op met het Sociaal Wijkteam Assendelft-Westzaan op telefoonnummer 075-20 600 19 of loop even bij ons binnen!