Effe d'r uit!

Heeft u trek in een kopje koffie of wilt u even lekker creatief bezig zijn? Of heeft u alleen behoefte aan een goed gesprek?
Kom dan langs bij " Effe d'r uit" van 09.30 - 12.00 uur in Assendelft of Westzaan.

Iedere maandag vanaf 09.30 uur tot 12.00 uur kunt u bij Het Sociale Winkeltje in Assendelft en op iedere woensdag in Dorpshuis de Kwaker in Westzaan binnen lopen voor een kopje koffie, een goed gesprek of een gezellige creatieve ochtend. Vrijwilligers van het Sociaal Wijkteam Assendelft-Westzaan organiseren dan "Effe d'r uit!''. U bent welkom zonder aanmelding.

 

Heeft u vrienden/vriendinnen met een gezamenlijke creatieve hobby, ook dat kunt u samen bij ons komen doen. Of vindt u het leuk om een schilderijtje te maken? Dan begeleidt een kunstschilder u (bij de locatie Assendelft).

 

Voor de kosten hoeft u het niet te laten: we brengen alleen een klein prijsje in rekening voor de koffie of thee en eventueel materiaal. 

 

 

     
Effe -dr -uitDatum: 

Tijd: 

Locatie: Iedere maandag

09.30 - 12.00 uur 

Het Sociale Winkeltje, Kaaikhof 7, Assendelft

     

     
Effe -dr -uitDatum: 

Tijd: 

Locatie: Iedere woensdag 

09.30 - 12.00 uur 

Dorpshuis de Kwaker, J.J. Allanstraat 127, Westzaan 

     

 

 

 

 

Heeft u vragen over Effe d'r uit? Neemt u dan contact op met het Sociaal Wijkteam Assendelft-Westzaan op telefoonnummer 075-20 600 19 of loop even bij ons binnen!