Het L!nt

Het L!nt is HET magazine voor heel Assendelft. Met een oplage van 10.000 exemplaren, huis-aan-huis verspreidt, levert de redactie van Het L!nt u 4x per jaar een mooi tijdschrift vol Assendelfts nieuws.

Over Het Lint 

Het Lint is een gratis magazine voor heel Assendelft met als doel het lange Assendelft te verbinden en op een mooie en positieve manier Assendelfse Initiatieven in het licht zetten.  Samen met partners zoals Rodi streven wij ernaar Het Lint huis-aan-huis te verspreiden door heel Assendelft. Het Lint verschijnt ieder kwartaal. 

Op 9 oktober 2019 is het laatste nummer uitgekomen met als thema "Een leven lang Assendelft". Januari 2020 komt er weer een nieuwe editie uit! 

Heeft u Het L!nt nog niet ontvangen?

Dat is vervelend. We streven er naar om ieder huishouden in Assendelft te voorzien van een exemplaar van Het Lint. Helaas zijn wij altijd afhankelijk van de bezorgers. U kunt binnen een week na uitkomst van Het Lint de redactie een mail sturen met uw adres gegevens. Ons e-mail adres: hetlintassendelft@gmail.com

Wij proberen het Lint dan nog na te laten bezorgen. 

Ophaalpunten

Een week na het verschijnen van Het Lint kunt u deze ook ophalen bij een van de onderstaande punten: 

- Bruna in Winkelcentrum Saen 
- Gezondheidscentrum Seandelft 
- De Tijdgeest  
- Sociaal Wijkteam Assendelft-Westzaan 

Online lezen

Wij hebben helaas nog geen website. Daar hebben wij nog geen sponsor voor gevonden. Wij hebben wel een facebookpagia van Het Lint. Daarnaast kunt u het Lint ook online lezen via Issuu. 

                                                        Lees Het Lint online                             

Editie 10, oktober 2019

Een -vers -mens3

Adverteren en sponsoren 

U wilt adverteren in het Lint? Of u heeft een geweldig idee over eventuele sponsoring? Wij horen uiteraard graag van u. 

Voor advertentietarieven en aanleverspecificaties kunt u contact opnemen met In de Vingers

Voor alle overige suggesties en vragen kunt u zich wenden tot de redactie van het Lint; hetlintassendelft@gmail.com . Hoewel wij ook Sociaal Werkers zijn, streven wij ernaar u binnen 1 week te beantwoorden.