Talentenhuis

Het Sociaal Wijkteam Krommenie gelooft dat iedereen talenten heeft. Iedereen kan participeren naar vermogen, op wat voor manier dan ook. Het Sociaal Wijkteam Krommenie gaat graag met bewoners van Krommenie de uitdaging aan!

               Tophuis -rood

 

Iedereen heeft talenten, dus u ook!

Het sociaal wijkteam nodigt u van harte uit om op ontdekkingsreis te gaan welke talenten u  in huis heeft en hoe u deze kunt inzetten voor u zelf en voor uw omgeving. En ontwikkeld voor u het talentenhuis.

Het Talentenhuis staat voor Talent, Ontwikkeling en Participatie. 

 

In het Talentenhuis ondersteunt het Sociaal Wijkteam u graag om uw talenten te benutten. Wij voorzien u van tips, tools en advies. Samen met u maken wij een persoonlijk plan en gaat u zelfstandig en in groepsverband werken aan uw talent en ontwikkeling.

 

Als u op zoek bent naar leuke daginvulling of vrijwilligerswerk dan helpen wij u graag bij het vinden van een passende plek.

 

Als u op zoek bent naar werk, dan kunnen wij u ondersteunen met bijvoorbeeld het maken van een CV of voorbereiding voor sollicitaties.

 

Kom naar het Talentenhuis en ga de uitdaging aan!

 

 

Datum: iedere maandag 

Tijd: 09.30 -12.00

Locatie: De Pelikaan

Deelname: gratis

Wat is uw talent? 

Wat vinden bewoners van het Talentenhuis? 

Bewoner (anoniem): "Nadat er via jullie particiatiecoach een idee werd geopperd om bij een hospice vrijwilligerswerk te gaan doen, zodat ik meer kans op een baan kon krijgen in de uitvaartbranche, ben ik terecht gekomen bij het hospice in Purmerend. Ik werk daar nog steeds.
En het heeft succes gehad: dankzij die ervaring heb ik een baan gevonden als gastvrouw bij het uitvaartcentrum in Wormerveer (begeleiding rouwbezoeken). Ik ga 9 januari daar starten! 
Daarnaast had een detacheringsburo mijn cv op internet gevonden (bij Talentenhuis aangepaste versie), die mij vanaf november tijdelijk licht administratief werk aanbood." 
Twijfelt u nog steeds? 
Neem contact op met het Sociaal Wijkteam Krommenie op telefoonnummer 075-20 600 18