Trainingen en cursussen

Het Sociaal Wijkteam organiseert met regelmaat diverse trainingen en cursussen om bewoners te ondersteunen in hun dagelijks leven. De trainingen die wij geven zijn, tenzij anders aangegeven, gratis toegankelijk.

Een greep uit ons cursus aanbod is: 

Aan de slag met je eigen kracht 

Iedereen loop wel eens vast in het leven. Een heel normale zaak. Vaak geeft dat stress en zorgen. 

Hoe dan verder? 

Wij helpen u graag op weg!

Tijdens de training staan uw persoonlijke kwaliteiten centraal bij de aanpak van problemen en het doorbreken van negatieve spiralen. In kleingroepsverband wordt een aantal leuke en leerzame thema’s aan de orde gesteld. Na a oop bent u beter in staat om uw eigen kwaliteiten te benutten om stress te voorkomen.

Laat u verrassen! Als blijk van uw inspanning ontvangt u een deelname certificaat. Graag verwelkomen wij u bij onze training, dus meldt u aan!

- Omgaan met geld

Kunt u moeilijk rondkomen ?
De juiste keuzes maken is dan niet altijd eenvoudig.
En dat kan schulden opleveren, wat vaak gepaard gaat met enorme last en stress. Wij zoeken graag samen met u naar oplossingen!
Schrijf u in voor de budgettraining Omgaan met geld!

Tijdens de training leert u uw administratie ordenen. U krijgt (meer) zicht op uw inkomsten en uitgaven, zodat u weet wat u met uw geld doet. U leert ook hoe u schulden kunt voorkomen. Ook ontmoet u anderen met vergelijkbare geldproblemen, het is dan jn om ervaringen uit te wisselen. Na de training bent u beter in staat uw nanciële situa e het hoofd te bieden. Er wordt een aantal leuke en leerzame thema’s aan de orde gesteld, waarbij het doorbreken van nega eve spiralen en het voorkomen van (verdere) stress, centraal staan.

Voor meer inforrmatie, data en aanmelden, klikt u hier!