Samenwerking met het UWV

Vanaf 11 april kunt u iedere dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur terecht op het spreekuur van het UWV bij uw Sociaal Wijkteam Krommenie.

De voorwaarde om aan dit spreekuur deel te nemen is wel dat u een link met het UWV Heeft. 

Naast een medewerker van het UWV is Renee vanuit het Sociaal Wijkteam aanwezig. 

Tijdens dit spreekuur worden vragen beantwoord en advies gegeven over opleiding, werk en inkomen. Ondersteuning bij het zoeken naar een baan behoort ook tot de mogelijkheden 

 
Afspraak

Wilt u bij dit spreekuur aanwezig zijn? Maak dan van tevoren een afspraak met het Sociaal Wijkteam Krommenie: 

Tel: 075-20 600 18

e-mail: team1@swtzaanstad.nl 

------------------------------------------------------------------------------------------

Het UWV krijgt een gezicht

Sociaal Wijkteam Krommenie en het UWV slaan de handen in een!

 

Vanaf april kun je bij het Sociaal Wijkteam Krommenie terecht als je vragen hebt over alles te maken heeft met het UWV. Je kunt vragen stellen, advies krijgen, meedenken en opties bespreken over
opleiding, omscholing, werk, vrijwilligerswerk, re-integratie of arbeidsbemiddeling.

Dit kan echter alleen als je een uitkering hebt van het UWV.

 

Renee Kloos is het aanspreekpunt van het Sociaal Wijkteam Krommenie: “In de praktijk zien wij dat iemand vrijwilligerswerk mag doen naast zijn uitkering, maar dat men het altijd even extra wil verifiëren. Als iemand van het UWV het zegt, wordt het eerder geloofd. Het is hierdoor ook een soort van geruststelling. Het UWV krijgt een gezicht.”

 

Het UWV spreekuur bij het Sociaal Wijkteam Krommenie is iedere dinsdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur op afspraak te bezoeken. Tijdens het spreekuur is er een medewerker van het UWV en een medewerker van het Sociaal Wijkteam Krommenie aanwezig.

 

Wil je informatie of een afspraak maken met het UWV spreekuur? Neem dan contact op met het Sociaal Wijkteam Krommenie op telefoonnummer 075-20 600 18. Een e-mail sturen naar team1@swtzaanstad.nl kan ook. Vermeld er wel bij dat het gaat om het UWV spreekuur.