Voor alle inwoners van Zaanstad met mantelzorgtaken

Op donderdag 19 mei is er een online bijeenkomst voor inwoners van Zaanstad, die voor iemand in hun naaste omgeving zorgen. Zorg jij voor iemand met dementie? Of ken je iemand? Dan is deze themabijeenkomst echt iets voor jou/jullie.

De meet-up is toegankelijk voor iedereen met mantelzorgtaken. Zorgen voor iemand anders, kan heel divers zijn. Voor de één gaat het om persoonlijke verzorging, terwijl de ander veel meer behoefte heeft om zaken te regelen. Doe je regelmatig boodschappen voor jouw buurman? Vergezel je jouw moeder naar het ziekenhuis? Verzorg je de administratie voor je oom? Zorg je voor jouw dochter met een psychische kwetsbaarheid? Verzorg je dagelijks je partner? Misschien loop je al even rond met een aantal vragen over jouw situatie. En heb je geen idee bij wie je met deze vragen terecht kunt. Deel je vragen en je zorgen.

Wil je deelnemen aan de meet-up? Meld je snel aan, er is nog plek

De meet-up is speciaal voor inwoners van Zaanstad die voor hun naasten zorgen en wordt online georganiseerd op donderdag 19 mei 2022 van 19.30 uur tot 21.00 uur. Meld je vóór 18 mei aan via  evevandijk@tiscali.nl

Organisatie

De meet-up wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Zaanstad en de Sociale Wijkteams. Organisatie is door  Eve van Dijk, Marjoleine van den Broek en Désirée Lookman. Zij zijn ervaringsdeskundig op het gebied van mantelzorg en al enige jaren professioneel werkzaam op het gebied van mantelzorgondersteuning.