De Zaanse Mantelzorgpas bestaat niet meer vanaf 2022. Het eventuele tegoed op uw Zaanse mantelzorgpas is dus nog maar geldig tot 1-1-2022.

Wegens de Corona zijn helaas de niet essentiële winkels en bedrijven wederom weer gesloten. Dat betekent dat uw restant tegoed helaas niet meer ingewisseld kan worden in de fysieke winkels. Het zou zonde zijn als uw tegoed dan ook het einde van dit jaar komt te vervallen.

U kunt alsnog uw tegoed gebruiken in het nieuwe jaar door uw tegoed over te zetten naar de Zaanse loyalty pas. Het tegoed van uw mantelzorgpas wordt dan omgezet in punten. Deze kunt u dan in het nieuwe jaar online of fysiek uitgeven en eventueel extra punten erbij sparen.

U moet hiervoor wel actie ondernemen. 

Hoe werkt het?

  • U dient toestemming te geven om uw restant tegoed over te zetten op de loyaltypas van Puur Zaans. Dit doet u door een mail te sturen naar info@puurzaans.nl. U gaat dan akkoord met het registreren van uw gegevens in het Loyalty systeem voor 2022.
  • Er wordt een account aangemaakt in de Zaanse webshop en u ontvang hier een email over op uw bekende email adres.
  • U dient dan uw registratie te voltooien en sturen wij de fysieke loyalty pas naar u op.
  • Met uw e-mail en uw wachtwoord kunt u inloggen in uw eigen ’mijn-omgeving’ zodat u voortaan veilig (online) kunt shoppen en sparen.
  • Toestemming geven kan tot eind januari 2022 anders vervalt het tegoed alsnog.

 

Uw Loyalty pas met uw restant tegoed kunt u in het nieuwe jaar gewoon blijven gebruiken tot 1 juli 2022. En u krijgt er meer voor terug:

  • U kunt met de loyalty pas van Puur Zaans bij de aangesloten winkels sparen voor leuke spaardoelen, gratis producten en interessante kortingen.
  • Ook kunt u meedoen met leuke winacties middels online kraskaarten.
  • En ontvangt u extra privileges omdat u in het bezit bent van de Loyalty Pas van Puur Zaans.
  • Ook kunt u in de shop met uw eigen betaalpas betalen voor leuke gadgets en producten (via Mollie) en/ of deels met uw gespaarde punten.

Heeft u nog een tegoed open staan ná 1 juli 2022? Dan komt dit ook te vervallen.

Mocht uw tegoed geheel uitgegeven zijn en wilt u toch blijven sparen met de loyalty pas? Dan blijven uw accountgegevens tot en met 31-12-2022 opgeslagen in ons systeem.

Wenst u dit niet? Dan dient u zich af te melden. Uw gegevens worden dan uit het systeem gehaald.