Ons team

Binnen het team van het Sociaal Wijkteam Nieuw West, Westerkoog, Rooswijk kennen we veel verschillende specialisten.
Zoals ervaring en kennis met onder andere: maatschappelijk werk, juridische zaken, financiƫn, wmo-voorzieningen, participatie, werk en vrijwilligerswerk.

Karin-2018-100x100

Karin de Vries

Als wijkteam willen we problemen of knelpunten vroeg signaleren en zoveel mogelijk oplossen met eigen kracht en inzet van het sociale netwerk. Hulp en ondersteuning moet snel en adequaat worden ingezet. Onze toegang is laagdrempelig en iedereen kan ons aanspreken en vragen om hulp. Niet langer allerlei verschillende loketjes door de hele gemeente, maar één loket voor de hele wijk.

Cilia-de-Graaf

Cilia de Graaf

Cilia vervult de receptiefunctie: we ontvangen bewoners en informeren hen over de mogelijkheden om zo te komen tot antwoorden en oplossingen.

Chaimae (3)

Chaimae Qaddour

IMG_5476

Fatima Moussaoui

Jelko-2019

Jelko van Riet

Mariel de Boer

Sophia

Sophia van der Muts

Suzanne

Suzanne Pronk

Evelien-100x100

Evelien Kamphuijs

Ik ben werkzaam bij het sociaal wijkteam sinds 1 juni 2017 als generalist. Ik behandel allerlei soorten hulpvragen, zoals ondersteuning bij schulden, echtscheiding of vinden van werk. De diversiteit aan vragen, maar ook de diversiteit aan mensen is wat werken bij een sociaal wijkteam zo leuk maakt. Binnen het sociaal wijkteam is er heel veel kennis en ervaring en ik leer dan ook elke dag iets nieuws.