Effe d'r uit!

Heeft u behoefte aan een goed gesprek of wat gezelschap? Effe dr uit is voor u het moment in de week dat u fijn kunt bijkletsen met andere inwoners uit de wijk onder het genot van een kop koffie, onder begeleiding van onze vrijwilligers. U kunt met de groep creatief bezig zijn als u dat fijn vindt of er wordt een spelletje gespeeld. Effe dr uit kan ook het moment zijn waar u als mantelzorger even door ontlast wordt, zodat u een moment heeft voor u zelf.

Iedere woensdag vanaf 10.00 uur tot 12.00 uur kunt u in de Componist in Rooswijk binnen lopen voor een kopje koffie, een goed gesprek of een gezellige creatieve ochtend. Het Sociaal Wijkteam organiseert dan " Effe d'r uit!

Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u met andere buurtbewoners in gesprek. Ook zijn er medewerkers van het Sociaal Wijkteam aanwezig voor als u een vraag heeft.

Voor de kosten hoeft u het niet te laten: we brengen alleen een klein prijsje in rekening voor de koffie of thee en eventueel materiaal. 

"Effe d'r uit" is er voor uw eigen ontspanning, of juist om uw partner of ouder een gezellige ochtend te bieden, terwijl uzelf als mantelzorger even de handen vrij heeft.

Effe -dr -uit


Datum:


iedere woensdag
Tijd: 10.00 -12.00 uur 
Locatie: In verband met corona maatregelen vragen wij u om van te voren te bellen.