De Huiskamer van Zaanstad gaat online

Vanaf 22 november kunnen inwoners uit Zaanstad online begeleiding krijgen bij De Huiskamer online, een initiatief van het Sociaal Wijkteam.

Vanaf 22 november kunnen inwoners uit Zaanstad online begeleiding krijgen bij De Huiskamer online, een initiatief van het Sociaal Wijkteam.

In de huiskamer is iedereen welkom. Ook als een inwoner bijvoorbeeld dak- thuisloos is, psychische problemen heeft, burn-out klachten heeft of wanneer een inwoner zich eenzaam voelt en graag in contact wil komen met anderen. Bij de Huiskamer kunnen inwoners gratis inlopen voor een goed gesprek, een kop koffie of een activiteit. Allemaal begeleid door een ervaringsdeskundige en een medewerker van het Sociaal Wijkteam.

Moeilijk het huis uit?

Maar soms is het wat lastiger om het huis uit te komen, iemand zit niet lekker in zijn vel of vind het lastig om naar een locatie te komen. Wanneer er wel behoefte is aan even contact met anderen of online begeleiding dan kunnen inwoners uit Zaanstad vanaf 22 november iedere maandag en woensdag ochtend vanaf 9.00 uur inloggen bij De Huiskamer Online. Zo kun je direct inloggen vanaf jouw eigen keukentafel of bank, super snel en persoonlijk.

Gratis en simpel

Inloggen bij de Huiskamer online is gratis en simpel. Ga naar www.swtzaanstad.nl/de-huiskamer en volg daar de inlog stappen. Je hebt geen ervaring nodig met computers en je hoeft ook geen bestanden te downloaden. Je kunt ook inloggen via jouw telefoon. Voor de beste ervaring kun je dan de app Microsoft Teams downloaden.