Ons team is er voor u!

Binnen ons team kennen we veel verschillende specialisten. Zoals ervaring en kennis met onder andere: maatschappelijk werk, sociaal juridische dienstverlening, werk en inkomen, wmo-voorzieningen, participatie en vrijwilligerswerk, psychologie, coaching en scholing en communicatie. U kunt dan ook bij ons terecht met al uw vragen, ideeën, oplossingen en problemen.

Groepsfoto 2018

Onder van links naar rechts: Sanne de Wildt, Jalien de Groote, Samira Kerkri, Laura Terbrack, Olaf Haijen, Irma Wijnker, Freek Mulder, Franka van Walraven, Lisanne Hink, Sylvia Hauser, Mark van Pagée, Monique Groot en Inaam Aisssaoui

Wij hebben korte lijntjes met elkaar zodat wij voor elke bewoner alle kennis en ervaring binnen ons team kunnen inzetten. Zo hopen wij u als bewoner van deze wijk het beste van vele werelden te bieden om samen te komen tot oplossingen die u het best passen. Weten wij zelf het antwoord niet of kunnen wij zelf niet de juiste hulp bieden, dan denken wij met u mee waar u uw antwoord of hulp zou kunnen vinden.

Wij zijn betrokken, deskundig en gaan oplossingsgericht te werk. Samen met u zullen wij kansen, uitdagingen, (persoonlijke) initiatieven en problemen in uw wijk oppakken en u hierin adviseren,ondersteunen en begeleiden. U kunt altijd bij ons terecht, ook al heeft u het gevoel dat het probleem klein is of uw idee nog niet rond, wij denken graag met u mee!

Weet dat ons team er voor u is en klaar staat om samen met u aan de slag te gaan. Voor het maken van een afspraak met ons wijkteam kunt u contact met ons opnemen. Kijk voor meer informatie bij contact!

Lisanne Hink (Teamleider)

l.hink@swt.zaanstad.nl

Daryll Landbrug

d.landbrug@swt.zaanstad.nl

Olaf Haijen

o.haijen@swt.zaanstad.nl

Inaam Aisssaoui

i.aissaoui@swt.zaanstad.nl

Monique Groot

m.groot@swt.zaanstad.nl

Samira Kerkri

s.kerkri@swt.zaanstad.nl

Sylvia Hauser

s.hauser@swt.zaanstad.nl

Irma Wijnker

i.wijnker@swt.zaanstad.nl

Ingeborg Wijnands

i.wijnands@swt.zaanstad.nl

Anoek Dekker

a.dekker@swt.zaanstad.nl

Franka Walraven

f.walraven@swt.zaanstad.nl

Mirte Agter

m.agter@swt.zaanstad.nl

Nabila Zagmouti

n.zagmouti@swt.zaanstad.nl

Savannah Zwart

s.zwart@swt.zaanstad.nl

Laura Terbrack

l.terbrack@swt.zaanstad.nl

Sandra Bakker

s.bakker@swt.zaanstad.nl