Regionale Stichting WonenPlus Wormerveer

Regionale Stichting WonenPlus Wormerveer is een actieve en enthousiaste vrijwilligersorganisatie. Hun doel is om inwoners te helpen en te ondersteunen bij het zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen. Via een WonenPlus abonnement maakt u gebruik van deze vrijwilligersdiensten, vaak gratis en voor sommige diensten een kleine bijdrage.

Servicepunt Wormerveer
Op het servicepunt Wormerveer werken enthousiaste vrijwilligers. Abonnees uit Wormerveer verrichten hier praktische diensten (zoals klusjes in en om het huis en boodschappen), persoonlijke ondersteuning (zoals een vriendschappelijk huisbezoek). Maar ook wijkbusritten en maaltijdbezorging kunt u aanvragen. Zie onderstaand aanbod.

Het servicepunt is op werkdagen van 09.30 – 12.00 uur telefonisch bereikbaar op 085-0406128
Of per mail wonenpluswormerveer@tswp.eu

Binnenkort start er een inloopochtend in “De Amandelbloesem.”

Wijkbus
Inwoners uit Wormerveer kunnen lid worden van wijkbus Wormerland. Deze wijkbus rijdt van 09.00 – 17.00 uur van deur tot deur in Zaanstad, Wormerland en Purmerend. Meer informatie bij het servicepunt.


Maaltijdbezorging
Vanaf 2 april 2018 is gestart met maaltijden voor inwoners van Wormerveer. Deze maaltijden worden verzorgd vanuit De Amandelbloesem. Vrijwilligers van RSWP bezorgen deze op vastgestelde dagen bij u thuis. Meer informatie vindt u bij servicepunt WonenPlus Wormerveer.

http://rswp.eu/location/wormerveer/