Even voorstellen

Elke week stellen wij een wijkteam medewerker aan je voor en vandaag is Naomi zelf aan de beurt.

Onze jongerenwerker Naomi:

Naomi

Vandaag stel ik mijzelf voor, Naomi de jongerenwerker. Een jongerenwerker houdt zich bezig met jongeren van 0-27 jaar. Nu richt ik mij voornamelijk op de jongere Wormerveerders, t/m 13 jaar. Het is mijn missie om elke minderjarige zijn of haar talent te laten ontdekken en deze te ontwikkelen door middel van leuke, sportieve en creatieve activiteiten. Dit kan ik natuurlijk niet allemaal zelf want ik ben... helemaal niet zo sportief of creatief. Om kinderen kennis te laten maken met alle soorten activiteiten werk ik samen met (of verwijs ik door naar) bijvoorbeeld Sportbedrijf Zaanstad, Jogg en betrokken vrijwilligers(initiatieven) in de wijk. Als er een activiteit is dat kinderen leuk vinden, maar er is nog geen aanbod, probeer ik dat op te zetten. Denk bijvoorbeeld aan het Kinderkookcafé, de peuterinloop of de toneellessen. Als jij een idee hebt wat je graag zou willen doen, of wat je graag voor kinderen zou willen doen, mail mij dan vooral op n.albrecht@swt.zaanstad.nl, of stuur een whatsappje naar 0683011298.

Dan zal ik ook nog iets over mijzelf vertellen: Ik woon samen met mijn man en dochter in Zaanstad en ik sta eigenlijk elke dag een beetje chagrijnig op. Ik moet dan eventjes 10 minuten bijkomen. Douchen helpt, dan ben ik er wel weer. De rest van de dag ben ik meestal wel vrolijk hoor!
In mijn vrije tijd zit ik het liefst met mijn gezin/familie of vrienden aan de eettafel (of buiten in het zonnetje) lekker te eten en drinken. Verder vind ik het heerlijk om naar de sauna te gaan, te Netflixen, te slapen en om hard te lopen. Oké, dat hardlopen vind ik niet persé heerlijk, maar is wel nodig. Anders ben ik al aan het hijgen als ik naar de bovenste verdieping loop in de Lorzie. En deze periode is het wel lekker om even naar buiten te mogen, in het zonnetje.

Ik eindig zoals gebruikelijk ook met een wijze les die ik zelf ook wel geschikt vind voor de (beginnende) pubers onder ons: ‘Denk na voordat je keuzes maakt. Het is niet erg als je een verkeerde keuze maakt in het leven of als je weet dat het niet de verstandigste keuze is. Maar zorg dat elke belangrijke keuze een weloverwogen keuze is, zodat je er ook bewust van kunt leren.’
 
Bedankt dat jullie zo leuk hebben meegelezen met de voorstelstukjes en dat jullie zulke lieve reacties hebben achtergelaten.

Fijne Paas en groetjes,
Naomi