Activiteiten in Noord Kogerveld

In de wijk Noord Kogerveld vinden verschillende leuke activiteiten plaats waar u als wijkbewoner aan deel kunt nemen. Er is bijvoorbeeld Vrouwengym, een naaiclub, Gym voor ouderen en een cursus Beter Nederlands spreken. Kijk hieronder voor meer informatie.

Vrouweninloop
Vrouwen ontmoeten elkaar op een gezellige manier en ondernemen samen leuke activiteiten. Maandag van 10.00 tot 12.00 uur. Adres: Buurtbureau Hof van Holland 63.

12 november: creatief met vilt

19 november:
Kinder EHBO  €1,00 voor deelname (vol=vol)
Tijdens deze workshop leert u alles over EHBO voor kinderen, door Carlina de Boer van het Rode Kruis. Na afloop ontvangt u een erkend certificaat.

 

Let op: meldt u vooraf aan met deze gegevens:

- Namen (zoals op uw ID kaart staan)

- Geboortedatum en geboorteplaats
- E-mailadres

Aanmelden kan via: n.Rutgers@swt.zaanstad.nl of 06-15908712


26 november Woord Memory
Deze keer spelen we het spel Memory, maar dan met woorden en afbeeldingen. Vind jij de juiste woorden en afbeeldingen bij elkaar?

 

Ontmoet andere vrouwen uit de wijk en doe gezellig mee.  

Vrouweninlooplogo


Creatief met Jori
Sinds oktober is er een Creaclub in de Hofwijk. Iedereen is eens per twee weken van 14:00 tot 16:30 uur hartelijk welkom in de Hof van Holland 63.
Via de Facebookgroep kunt u op de hoogte blijven van de activiteiten!

https://www.facebook.com/groups/161606801441615//

 

Huiswerkbegeleiding in de Hofwijk
Voor Middelbare scholieren die hulp nodig hebben met hun huiswerk Engels geeft Stichting Mozaïk iedere woensdag gratis Engelse les. De begeleiding duurt van 17:00 tot 19:00 uur.

Adres: Buurtbureau aan de Hof van Holland 63. 

Engelse Les


Nederlands vertalen
Bent of kent u iemand van Syrische afkomst die moeite heeft met het spreken en/of lezen van de Nederlandse taal? Dan is het op de  woensdagen mogelijk om gratis een afspraak te maken met een vrijwilliger van Stichting Mozaïk. Deze vrijwilliger kan Syrisch vertalen en helpt u graag. Loop eens bij ons binnen en bespreek de mogelijkheden. Adres: Buurtbureau de Hof van Holland 63

 

Naaicursus
Iedere woensdagochtend is er van 10 tot 12 uur een naaicursus in de Noorderkerk. Onder de deskundige begeleiding van onze vrijwilligster maken we de prachtigste  kleding. Van de opbrengst worden weer nieuwe garen, naalden en stof gekocht. Adres: Noorderkerk, Heijermansstraat 127,  1502 DJ Zaandam,  Kosten: 0,50

Ouderengym
Iedere donderdagochtend van 11:30 uur tot 12:00 uur geeft onze vrijwilligster Els ouderengym op de stoel. Els doet dit met passie en heeft ruime ervaring met het aanbieden van ouderengym. Vind u het leuk om hieraan mee te doen? De gymles is gratis en u kunt al vanaf 10:00 uur terecht voor een lekker bakje koffie. Adres: Buurthuis de Hoed, Veldbloemenweg 2c Kogerveld. Er is een traplift aanwezig mocht u moeite hebben met de trap.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ouderengym 3Vrouwengym


Update wegens de zomervakantie is de volgende Vrouwengymles op vrijdag 14 september.

Sociaal Wijkteam Noord Kogerveld en Stichting Fluxus organiseren iedere vrijdagochtend vrouwengym. Bewegen is namelijk niet alleen gezond, maar ook gezellig!

Rennen, rekken, strekken, kortom samen lekker actief bezig zijn en conditie opbouwen! Kom eens langs en ervaar het zelf. Vrijdagochtend bent u van 9.30 tot 10.30 van harte welkom. Na afloop rusten we even uit door samen gezellig een bakje koffie of thee te drinken. De kosten bedragen 0,50 cent per keer, maar de koffie en thee zijn gratis. De lessen worden gegeven door onze vrijwilligster Gulmakai Aracid-Nawabi. Locatie: Hof Van Zaenden 65 1508 XD Zaandam