Koffie & Buurtpraat

In Zaandam Noord Kogerveld zijn een aantal buurtinlopen waar we gezellig een bakje koffie met elkaar drinken. Kom eens binnenwandelen en neem gerust een bekende mee!

Buurtinloop Buurthuis de Bovenkruier

De Buurtinloop van de Bovenkruier vindt plaats op alle werkdagen. Bij de inloop organiseren we diverse leuke activiteiten waaraan iedereen mee mag doen.

Verder is het iedere dag mogelijk om mee te lunchen. De kosten bedragen € 1,50 p.p. Op de dinsdagen is er een uitgebreidere lunch voor € 3,00 p.p. Wilt u mee eten? Laat ons dit dan s.v.p. voor 11:00 uur weten. Dit kan tijdens de inloop of telefonisch doorgegeven worden tel: 06-27126553. U bent van harte welkom.

Over de inloop
De inloop is een plek waar mensen elkaar vrijblijvend kunnen ontmoeten zodat mensen uit hun isolement komen. Een aantal van onze bezoekers hebben door een langdurig psychische achtergrond met eenzaamheid te maken. De inloop is de eerste stap om hen te laten re-integreren in de maatschappij en een mogelijke opstap naar andere vormen van dagbesteding. De aangeboden activiteiten sluiten aan bij de belevingswereld en mogelijkheden van de deelnemers. Het gaat veelal om recreatieve, creatieve en sociaal-culturele activiteiten, zonder enige prestatiedruk en waar positieve beleving voorop staat.  

De kringloopwinkel

Tijdens de inloop is ons Kringloopwinkeltje open, waar u voor een lage prijs huisraad, speelgoed etc. kunt kopen of inleveren. Wij nemen geen kleding, technische apparaten etc. in.  

Buurtinloop "De Bovenkruier"

Drielse Wetering 49
ma tot en met vrij van 9:30 tot 16:00 uur.

 Inloop Drielse WeteringSOOS Buurthuis De Hoed

Deze activiteit is 18 juli voor het laatst vanwege de zomervakantie!

Speciaal voor senioren organiseert de Hoed iedere donderdag vanaf 10:00 uur een inloop. Tijdens deze inloop is er gelegenheid om samen te lunchen en daarna zijn er spelletjes zoals sjoelen en bingo.

Bent u niet in de gelegenheid om zelf naar het buurthuis te komen omdat u bijvoorbeeld slecht ter been bent of omdat u geen vervoer heeft? Dan is dat geen probleem: wij kunnen u ophalen en ook weer thuisbrengen.

Donderdag van 10:00 tot 15:00 uur
Buurthuis De Hoed
Kosten € 3,-
Veldbloemweg 6 c te Zaandam

Oudereninl 2