Huiskamer open tijdens corona

Inwoners met psychische klachten blijven welkomCorona heeft ervoor gezorgd dat veel mensen zich angstig en geïsoleerd voelen, zeker nu door de coronamaatregelen veel voorzieningen noodgedwongen gesloten zijn. Verdeeld over vier locaties door de stad kunnen Zaankanters juist ook nu zes dagen per week terecht voor een kop koffie, (lotgenoten) contact, een luisterend oor of gewoon wat gezelligheid en aanspraak.

Uiteraard worden alle coronarichtlijnen in acht gehouden en is het voorlopig daarom ook verplicht om je vooraf even aan te melden.

Online bereikbaar 

Voor wie liever veilig thuisblijft is het mogelijk om vanuit de luie stoel op donderdag middag digitaal aan te sluiten bij de Huiskamer. Op dinsdag ochtend is er een speciale Huiskamer voor mensen met Autisme en hun naasten. Aan deze Huiskamer kunt u ook digitaal deelnemen.  

Naast de Huiskamer locaties zal het digitale aanbod de komende periode verder uitgebreid worden.  

 

Op de facebookpagina van de Huiskamer https://www.facebook.com/dehuiskamerZaanstad/ is dagelijks te lezen waar er wat er te doen is. Meer informatie over de Huiskamer kun is terug te vinden op www.swtzaanstad.nl of er kan gebeld worden met het Sociaal Wijkteam in de buurt.