swt pen

Bij ons kunt u terecht met uw vragen op het gebied van welzijn, zorg, werk & inkomen, wonen en gezinsrelaties.

Bij ons kunt u terecht met uw vragen op het gebied van welzijn, zorg, werk & inkomen, wonen en gezinsrelaties.

Welkom bij het Sociaal Wijkteam van Assendelft en Westzaan

Wij zijn er voor u.

Let op! Door Corona is onze dienstverlening anders dan u van ons bent gewend. Dat vinden we vervelend, maar we doen ons best u zo goed mogelijk te helpen.

Onze collega’s werken tijdens deze lockdown zo veel mogelijk thuis. Toch zult u wel eens een collega voorbij zien lopen in ons kantoor.

Voor uw en onze veiligheid vragen wij u wel om aan de corona maatregelen te houden.

Heeft u een vraag?
Belt u ons dan op 075- 20 600 19

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 17.00 uur te bereiken.

Heeft u een andere vraag of kunt u niet bellen? Een mail sturen kan ook. Vergeet daarin niet uw naam en telefoonnummer te vermelden. Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact op met u.

Een collega komt bij mij op huisbezoek

Heb je voor de lockdown een afspraak gemaakt voor een huisbezoek? En is dit in de periode van 14 december tot 20 januari 2021? De collega die deze afspraak heeft gemaakt, neemt telefonisch contact op om de afspraak te om te zetten of jouw (hulp)vraag telefonisch te bespreken.

Ik heb me opgegeven voor een training, gaat die door?

Tijdens de lockdown van 15 december tot en met 19 januari 2020 organiseren we geen trainingen en bijeenkomsten. Een medewerker neemt contact op om de training te verzetten of eventueel online door te laten gaan.

Kan ik nog naar de inloop?

Nee, helaas zijn alle inloopspreekuren gesloten. Heb je een vraag waarvoor je normaal naar inloopspreekuur komt? Bel ons op 075- 20 600 19. Wij staan je graag te woord en zullen jouw vraag telefonisch bespreken.


-----

Voor al uw vragen op het gebied van welzijn, zorg, werk, werk en inkomen, jeugd(hulp) en gezin. Het Sociaal wijkteam is er voor alle inwoners van de gemeente Zaanstad. Wilt u meer weten over bijvoorbeeld opvoeden, dagbesteding of hulpmiddelen en wonen? Of wilt u meer informatie over werk en inkomen, vrijwilligerswerk of mantelzorg? Kijk dan op onze website wat de mogelijkheden zijn.

 

 

***************

 

Ik ben op zoek naar informatie over 

SWT Iconen 2017 3 SWT Iconen 2017 9 SWT Iconen 2017 5
Mantelzorg Financiën en formulieren  Activiteiten 

 

Familiezorg/mantelzorg?

Zorgt u voor een naast familielid of goede bekende die chronisch ziek is of een beperking heeft? Ook u, als mantelzorger, helpen wij met informatie en ondersteuning. Ook horen we graag uw ervaringen en signalen. Lees meer op onze mantelzorgpagina.

 

Actief in uw wijk?

Wilt u iets organiseren voor uw straat of wijk? Of wilt u iets betekenen voor anderen? Wij komen graag met u in contact om uw ideeën en mogelijkheden te bespreken.   

 

Meer informatie?

Onder het kopje 'Wat doen wij' leest u meer. Onder het kopje 'Nieuws' leest u de laatste ontwikkelingen en informatie over onze activiteiten.  

 

Nieuws overzicht »

Laatste nieuws

Zomeractiviteiten in 2021

15 juli 2021

Ook dit jaar organiseert het Sociaal Wijkteam weer leuke zomeractiviteiten. De activiteiten zijn gratis en voor iedereen tussen de 10 en 18 jaar.


Het Sociale Winkeltje

21 juni 2021

Op woensdag 9 juni 2021 is Het Sociale Winkeltje in Saendelft gestart. Deze nieuwe ontmoetingsplek verenigt mensen, ideeën en initiatieven uit de wijk. Het Sociale Winkeltje biedt een huiselijke plek waar iedereen welkom is. Hier kunnen mensen hun verhaal delen en vragen stellen, andere mensen ontmoeten en plannen smeden, voor zichzelf én voor de wijk. Het Sociale Winkeltje is te vinden in het hart van Winkelcentrum De Saen, Kaaikhof 7.

Contact gegevens

Telefoon: 075- 20 600 19

E-mail: Stuur een e-mail


Er zijn voor de komende dagen nog geen activiteiten gepland. klik op het agenda overzicht voor alle activiteiten.

Tips

Links