Jongeren

Jongerenhub | Autastisch Café 

Jongerenhub:

Ga je niet lekker thuis, heb je problemen met geld of weet je je soms geen raad? We helpen je graag weer op weg!

Heb je een idee of initiatief voor je wijk? Samen gaan we bekijken of en hoe dit uitgevoerd kan worden. Kom langs en bespreek je idee!

Soms lijkt een probleem heel groot. Bij ons kun je je verhaal vertellen. Vaak geeft dat lucht en soms
blijkt veel al opgelost te kunnen worden. Ook met 'kleine' vragen kun je bij ons aankloppen. We
denken met je mee en helpen je overzicht te krijgen.
Dus:

  • ben je op zoek naar hulp of luisterend oor?
  • of heb je vragen over zorg, werk, financiën, wonen, (geestelijke) gezondheid of relaties?
  • of heb je een goed idee voor in de wijk? 

Het Sociaal Wijkteam pakt problemen én kansen graag samen met je aan om je (weer) op weg te
helpen. Kom eens langs voor een vrijblijvend gesprek.

PS: Het Sociaal Wijkteam zet zich in brede zin in voor jongeren in de wijk. Zij richt zich hierbij vooral op collectieve voorzieningen, zoals zaalvoetbal, wijkactiviteiten en de zomeractiviteiten, en het voorkomen of tegengaan van overlast door groepen. Bij individuele vragen over opvoeden en opgroeien verwijzen door naar het Jeugdteam in Zaanstad Noord. 

Adres Jongerenhub: Parkrijklaan 121E, 1567 HD Assendelft

 

Autastisch Café:

Ben of ken jij iemand met autisme? Zou jij of diegene het leuk vinden om ook anderen te ontmoeten? Dan is het autastisch café wellicht iets voor jou of hem/haar!

Het Autastisch café is een ontmoetingsplek voor jongeren met autisme tussen de 18 en 27 jaar. Kletsen, een spel spelen of iets anders, alles mag.

Het Autastisch café vindt elke laatste woensdag van de maand plaats van 15.30 uur tot 17.00 uur. Wij zijn dan te vinden in de Jongerenhub, gelegen op de Parkrijklaan 121E, 1567 HD in Assendelft. 

Als je geïnteresseerd bent, neem dan even contact op met jongerenwerker Thomas IJssendijk. Dat kan via email t.ijsseldijk@swt.zaanstad.nl , of app of mobiel: 06-39342164.  Dan nodigt hij je uit om een keer langs te komen om de groep te ontmoeten, en brengt hij de groep daarvan op de hoogte. Dat is voor beide partijen het prettigste.