Budget tip 1

Daar zit u dan! De dure december maand is net voorbij en om de een of andere reden weet de postbode steeds weer uw brievenbus te vinden.
Rekening na rekening komt binnen en als overmaat van ramp valt uw kind een gat in zijn broek. Dat kunt u nu echt niet hebben!

U kunt natuurlijk altijd het Sociaal Wijkteam bellen of het formulierenhuis bezoeken voor advies. Maar u kunt ook eerst zelf kijken wat u kunt doen, om alles weer op de rit te krijgen. 



Want heeft u kleding of andere dingen nodig en kunt u dat op dit moment echt niet betalen? Kijkt u eens op Facebook. Op Facebook zijn vaak regionale groepen zoals het "Zaanse Weggeefhuis" of "Gratis af te halen in zaanstad en omgeving” , waarbij gratis kleding of apparaten worden aangeboden. 



Zelf iets aan uw schulden doen? 
https://www.zelfjeschuldenregelen.nl is een heel handige website van het Nibud waarbij u in 5 stappen naar een goed financieel overzicht krijgt en werkt naar een oplossing.  
Wilt u alleen wat meer tips en trucs, of wilt u  aan het einde van de maand gewoon weer wat meer geld overhouden? Kijk dan eens bij www.how2spendit.nl of doe mee aan de door hen ontwikkelde financiële Detox. 
SWT-geld-icon