Zaandam

Samen werken aan een levendige, actieve en ondersteunende wijk waar het prettig toeven is!

Samen werken aan een levendige, actieve en ondersteunende wijk waar het prettig toeven is!

Welkom bij Sociaal Wijkteam Poelenburg

Bij Sociaal Wijkteam Poelenburg kunt u terecht met vragen of problemen op het gebied van welzijn, zorg, werk en inkomen, wonen en gezinsrelaties. Daarbij richt het wijkteam zich op Jongerenwerk en ondersteunt het de Participatiewet. U kunt contact opnemen voor uzelf, maar ook als u zich zorgen maakt over iemand anders.

Het Sociaal Wijkteam neemt uw probleem niet uit handen, maar helpt u bij het zelf oplossen daarvan. Wanneer mogelijk, samen met de mensen om u heen. Als u daarnaast ook ondersteuning nodig heeft van een gespecialiseerde professional, kan het Sociaal Wijkteam direct doorverwijzen of de benodigde hulp coördineren.

Verder zet het Sociaal Wijkteam zich in om de wijk waarin u woont zo prettig mogelijk te maken. U bent er daarom ook welkom voor vrijwilligerswerk, gezellige activiteiten of als u iets wilt doen voor uw buurt of omgeving. Sluit u aan bij het aanbod of neem contact op als u hier zelf ideeën over heeft.

Ondersteuning in coronatijd
Ook in coronatijd is het Sociaal Wijkteam er voor u. Onze medewerkers werken zo veel mogelijk vanuit huis maar ook op locatie, waarbij de veiligheidsrichtlijnen van de overheid worden opgevolgd. Van maandag t/m vrijdag is Sociaal Wijkteam Poelenburg van 09.00 uur tot 17.00 uur bereikbaar via telefoonnummer 075 727 10 50 en e-mailadres team10@swt.zaanstad.nl. Wij streven er naar om u binnen 1 werkdag te antwoorden.


Contact gegevens

Telefoon: 075 727 10 50

E-mail: Stuur een e-mail