Foto Team Juni 2018

Het Sociaal Wijkteam Wormerveer: voor al uw vragen over welzijn - zorg - werk & inkomen - wonen en gezinsrelaties

HetSociaalWijkteamWormerveer:vooraluwvragenoverwelzijn-zorg-werk&inkomen-wonenengezinsrelaties

Wij zijn er voor u én de wijk!

Vindt u het lastig om uw huishouden of financiën op orde te brengen? Bent u op zoek naar een baan? Of zorgt u dagelijks voor een ziek familielid en kunt u wel wat ondersteuning gebruiken? Dan kunt u terecht bij het Sociaal Wijkteam! Wij kunnen u helpen bij al uw vragen op het gebied van welzijn, zorg, werk & inkomen, wonen en gezinsrelaties.

Samen sterk voor de wijk!

Aangepaste openingstijden voor december:

Vanaf heden is onze inloop alleen de ochtenden open van 9 tot 12.30 uur.

Tijdens de Kerstvakantie d.d. 22 december tot en met 31 december zijn onze wijkteams telefonisch te bereiken via: 088 200 11 17.  

 

17 december gaat het Participatie huis niet door en 18 december is er geen Financieel huis!


Als Sociaal Wijkteam helpen wij u om zelf een oplossing te vinden. Zo kunt u bijvoorbeeld ondersteuning krijgen van mensen uit de buurt of vrijwilligers. Als dat niet lukt, zorgen wij voor professionele ondersteuning op maat. Dat gebeurt dan samen met één contactpersoon, op basis van één plan voor u of uw familie.

Bij het Wijkteam kunt u niet alleen terecht voor uw eigen vragen, maar ook wanneer u zich wilt inzetten voor de buurt. Heeft u ideeën of wensen voor de wijk? Laat het ons weten! Wij kunnen u ondersteuning bieden bij het uitvoeren en realiseren ervan.

U kunt de Zaanse mantelzorgpas of Pluim weer aanvragen voor 2018!

Ik geef mantelzorg-> vraag direct de waardering aan
Ik ontvang mantelzorg -> vraag direct de waardering aan


Mantelzorgwaardering (1)


Nieuws overzicht »

Laatste nieuws

Kerstworkshop voor Mantelzorgers

19 november 2018

Op donderdagochtend 20 december organiseren wij van 10:00 tot 12:00 uur een creatieve kerstworkshop voor mantelzorgers. Onder genot van koffie of thee met wat lekkers ontmoeten mantelzorgers elkaar op een ontspannen manier. Bent u er ook bij?


Dag van de Mantelzorger in Wormerveer

15 november 2018

Afgelopen zaterdag, 10 november, was het de “Dag van de mantelzorger.” Het moment om onze Mantelzorgers hartelijk voor hun inzet te bedanken en welverdiend in het zonnetje te zetten. Wij organiseerden dit feest samen met Sociaal Wijkteam Krommenie in de Amandelbloesem.

Contact gegevens

Telefoon: 088 200 11 17

E-mail: Stuur een e-mail


Tips:

Links