Foto Team Juni 2018

Het Sociaal Wijkteam Wormerveer: voor al uw vragen over welzijn - zorg - werk & inkomen - wonen en gezinsrelaties

HetSociaalWijkteamWormerveer:vooraluwvragenoverwelzijn-zorg-werk&inkomen-wonenengezinsrelaties

Wij zijn er voor u én de wijk!

Vindt u het lastig om uw huishouden of financiën op orde te brengen? Bent u op zoek naar een baan? Of zorgt u dagelijks voor een ziek familielid en kunt u wel wat ondersteuning gebruiken? Dan kunt u terecht bij het Sociaal Wijkteam! Wij kunnen u helpen bij al uw vragen op het gebied van welzijn, zorg, werk & inkomen, wonen en gezinsrelaties.

Samen sterk voor de wijk!

Als Sociaal Wijkteam helpen wij u om zelf een oplossing te vinden. Zo kunt u bijvoorbeeld ondersteuning krijgen van mensen uit de buurt of vrijwilligers. Als dat niet lukt, zorgen wij voor professionele ondersteuning op maat. Dat gebeurt dan samen met één contactpersoon, op basis van één plan voor u of uw familie.

Bij het Wijkteam kunt u niet alleen terecht voor uw eigen vragen, maar ook wanneer u zich wilt inzetten voor de buurt. Heeft u ideeën of wensen voor de wijk? Laat het ons weten! Wij kunnen u ondersteuning bieden bij het uitvoeren en realiseren ervan.

U kunt de Zaanse mantelzorgpas of Pluim weer aanvragen voor 2018!

Ik geef mantelzorg-> vraag direct de waardering aan
Ik ontvang mantelzorg -> vraag direct de waardering aan


Mantelzorgwaardering (1)


Nieuws overzicht »

Laatste nieuws

Helpen maakt je Happy Spreekuur

11 maart 2019

Elke maandag, 15.00 - 16.00 uur, De Lorzie Tijdens het Helpen maakt je Happy spreekuur kun je terecht om de bij jou passende klus of persoon te vinden. Zowel voor vrijwilligers organisaties als voor individuele hulp.


Kerstworkshop voor Mantelzorgers

19 november 2018

Op donderdagochtend 20 december organiseren wij van 10:00 tot 12:00 uur een creatieve kerstworkshop voor mantelzorgers. Onder genot van koffie of thee met wat lekkers ontmoeten mantelzorgers elkaar op een ontspannen manier. Bent u er ook bij?

Contact gegevens

Telefoon: 075 20 60 018

E-mail: Stuur een e-mail


Er zijn voor de komende dagen nog geen activiteiten gepland. klik op het agenda overzicht voor alle activiteiten.

Tips:

Links