teamWormerveer

Het Sociaal Wijkteam Wormerveer: voor al uw vragen over welzijn - zorg - werk & inkomen - wonen en gezinsrelaties

HetSociaalWijkteamWormerveer:vooraluwvragenoverwelzijn-zorg-werk&inkomen-wonenengezinsrelaties

Wij zijn er voor u én de wijk!

Vindt u het lastig om uw huishouden of financiën op orde te brengen? Bent u op zoek naar een baan? Of zorgt u dagelijks voor een ziek familielid en kunt u wel wat ondersteuning gebruiken? Dan kunt u terecht bij het Sociaal Wijkteam! Wij kunnen u helpen bij al uw vragen op het gebied van welzijn, zorg, werk & inkomen, wonen en gezinsrelaties.

Samen sterk voor de wijk!

Als Sociaal Wijkteam helpen wij u om zelf een oplossing te vinden. Zo kunt u bijvoorbeeld ondersteuning krijgen van mensen uit de buurt of vrijwilligers. Als dat niet lukt, zorgen wij voor professionele ondersteuning op maat. Dat gebeurt dan samen met één contactpersoon, op basis van één plan voor u of uw familie.

Bij het Wijkteam kunt u niet alleen terecht voor uw eigen vragen, maar ook wanneer u zich wilt inzetten voor de buurt. Heeft u ideeën of wensen voor de wijk? Laat het ons weten! Wij kunnen u ondersteuning bieden bij het uitvoeren en realiseren ervan.

U kunt de Zaanse mantelzorgpas of Pluim weer aanvragen voor 2019!

Ik geef mantelzorg-> vraag direct de waardering aan
Ik ontvang mantelzorg -> vraag direct de waardering aan


Mantelzorgwaardering (1)


Nieuws overzicht »

Laatste nieuws

Juridisch Loket spreekuur

07 mei 2019

Heeft u vragen op juridisch gebied of een advocaat nodig? In Wormerveer is sinds kort een spreekuur waar u met uw vragen terecht kunt. Mariska en Humphrey staan u graag te woord. Vanaf 7 mei, om de week op dinsdag, 9.00 -11.00 uur. Kantoor van Sociaal Wijkteam Wormerveer in Buurthuis De Lorzie. U kunt plaatsnemen in onze wachtruimte.


Openingstijden

26 april 2019

Heeft u een vraag over welzijn en zorg, inkomen, werk, relaties, langer zelfstandig wonen en vragen over voorzieningen? Dan kunt u terecht op ons inloopspreekuur, of in een van onze "huizen". Loopt u gerust binnen, we staan u graag te woord! U kunt zich melden bij de balie, na de ingang rechts. Inloopspreekuur: Maandag, Dinsdag, Woensdag en Donderdag van 9.00 -12.00 uur in Buurtcentrum De Lorzie, Marktplein 3. Financieel Huis: Heeft u vragen over administratie, het invullen van een formulier, financiele problemen of het ordenen van ua administratie? Bij het financieel huis krijgt u direct hulp en advies. Op woensdag van 9.00 -12.00 uur in Buurtcentrum De Lorzie. WMO Huis: Wilt u een invaliden parkeerkaart aanvragen? Wilt u meer weten over wat u kunt doen om zo lang mogelijk zelfstandig te wonen? En heeft u vragen over hoe de Gemeente u daarbij kan ondersteunen? Dan bent u welkom bij he WMO Huis. Samen bespreken we kort uw situatie, waarna u advies krijgt. Op woensdag van 10.00 -12.00 uur in Buurtcentrum De Lorzie.

Contact gegevens

Telefoon: 075 20 60 018

E-mail: Stuur een e-mail


Er zijn voor de komende dagen nog geen activiteiten gepland. klik op het agenda overzicht voor alle activiteiten.

Tips:

Links