Mantelzorg Social Media Foto 1920X1080 Liggend (2)

Bij ons kunt u terecht met uw vragen op het gebied van welzijn, zorg, werk & inkomen, jeugd(hulp) en gezin

Bij ons kunt u terecht met uw vragen op het gebied van welzijn, zorg, werk & inkomen, jeugd(hulp) en gezin

Wij zijn er voor u én de wijk!

Voor al uw vragen op het gebied van welzijn, zorg, werk en inkomen, jeugd(hulp) en gezin. Het Sociaal wijkteam is er voor alle inwoners van de gemeente Zaanstad. Wilt u meer weten over bijvoorbeeld opvoeden, dagbesteding of hulpmiddelen en wonen? Of wilt u meer informatie over werk en inkomen, vrijwilligerswerk of mantelzorg? Kijk dan op onze website wat de mogelijkheden zijn.

Samen sterk voor de wijk!

Heeft u een vraag aan het sociaal wijkteam?


Neem dan contact met ons klanten contact centrum op, dit kan op werkdagen telefonisch van 9.00-12.00 en 13.00-17.00 uur. Telefoon: 075 2060018. 

U kunt ons ook bezoeken.

Een overzicht van onze inloopspreekuren:

Buurthuis de Lorzie, Marktplein 3 Wormerveer

Maandag tot en met donderdag van 9:00-12:00 uur


Samen met onze medewerkers bekijken we met u hoe wij u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Het SWT is ook goed per mail bereikbaar: team2@swt.zaanstad.nl U krijgt dezelfde of de volgende werkdag bericht terug.


Met vriendelijke groet,

Het Sociaal Wijkteam

Benieuwd wat een Sociaal Wijkteam voor u kan betekenen?

 

Als Sociaal Wijkteam helpen wij u om zelf een oplossing te vinden. Zo kunt u bijvoorbeeld ondersteuning krijgen van mensen uit de buurt of vrijwilligers. Als dat niet lukt, zorgen wij voor professionele ondersteuning op maat. Dat gebeurt dan samen met één contactpersoon, op basis van één plan voor u of uw familie.

Bij het Wijkteam kunt u niet alleen terecht voor uw eigen vragen, maar ook wanneer u zich wilt inzetten voor de buurt. Heeft u ideeën of wensen voor de wijk? Laat het ons weten! Wij kunnen u ondersteuning bieden bij het uitvoeren en realiseren ervan.

Nieuws overzicht »

Laatste nieuws

Inloopspreekuur voor ondernemers!

26 maart 2024

Bent u ondernemer in Zaanstad, dan heeft u vast gehoord van de afdeling BBZ van gemeente Zaanstad. Vanaf nu gaan zij iedere 14 dagen een inloopspreekuur doen bij het Sociaal Wijkteam in Wormerveer.


Gesloten tijdens Pasen

26 maart 2024

Maandag 1 april zijn wij niet aanwezig

Ondersteuning bij uw gesprek

 

Als u op gesprek gaat bij een Sociaal Wijkteam, is het vaak prettig om iemand naar het gesprek mee te nemen. Dit kan een vriend of familielid zijn, maar u kunt daarnaast ook gratis een getrainde medewerker vragen om u belangeloos te helpen. Zij helpen u met informatie en advies en werken onafhankelijk van het Sociaal Wijkteam. U kunt kiezen uit een ervaringsdeskundige GGZ, een medewerker van MEE Amstel en Zaan of een Vrijwillige Ouderen Adviseur.

Onafhankelijke ondersteuning
Zaankantersvoorelkaar-logo-rgb-465_30

Zaankanters voor Elkaar

 

Vind vrijwilligerswerk. Of plaats een vacature.

Voor iedereen die graag als vrijwilliger aan de slag wil in Zaanstad. En voor alle orgainsaties die aan Zaankanters willen laten weten wat zij doen en waar zij mensen voor zoeken.

U vindt informatie, tips en tricks voor het vinden van de plek die bij u past.

Zaankantersvoorelkaar
Socialekaartzaanstad

Sociale kaart

 

Op de sociale kaart vindt u informatie en advies over wonen, welzijn en zorg in de gemeente Zaanstad. De sociale kaart wijst de weg, geeft informatie of komt met suggesties voor een oplossing. Of laat u inspireren door de ervaringsverhalen van inwoners over hoe zij onder andere om zijn gegaan met situaties als een scheiding, ouderdom of een gehandicapt kind.

Sociale kaart Zaanstad

Contact gegevens

Telefoon: 075 20 60 018

E-mail: Stuur een e-mail


Tips:

Links