Nieuws

Laatste nieuws


Op deze pagina is ruimte voor actualiteiten uit de wijk. Heeft u nieuws? Laat het ons weten!

Inloopspreekuur.

U kunt op het inloopspreekuur terecht als u een vraag heeft over welzijn en zorg, inkomen, werk, relaties, langer zelfstandig wonen en vragen over voorzieningen vanuit de WMO. Loopt u gerust binnen, we staan u graag te woord! U kunt zich melden bij de balie, na de ingang rechts.

Inloopspreekuur:

maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 9.00 -12.00 uur in De Lorzie, Marktplein 3.

Financieel Huis:

Heeft u vragen over administratie, het invullen van een formulier, financiele problemen of het ordenen van ua administratie? Bij het financieel huis krijgt u direct hulp en advies.

Op woensdag van 9.30 -11.30 uur in De Lorzie.


Wormerveer | 07-05-2019

Heeft u vragen op juridisch gebied of een advocaat nodig? In Wormerveer is sinds kort een spreekuur waar u met uw vragen terecht kunt. Mariska en Humphrey staan u graag te woord. Vanaf 7 mei, om de week op dinsdag, 9.00 -11.00 uur. Kantoor van Sociaal Wijkteam Wormerveer in Buurthuis De Lorzie. U kunt plaatsnemen in onze wachtruimte.

Lees verder...

Wormerveer | 26-04-2019

Heeft u een vraag over welzijn en zorg, inkomen, werk, relaties, langer zelfstandig wonen en vragen over voorzieningen? Dan kunt u terecht op ons inloopspreekuur, of in een van onze "huizen". Loopt u gerust binnen, we staan u graag te woord! U kunt zich melden bij de balie, na de ingang rechts. Inloopspreekuur: Maandag, Dinsdag, Woensdag en Donderdag van 9.00 -12.00 uur in Buurtcentrum De Lorzie, Marktplein 3. Financieel Huis: Heeft u vragen over administratie, het invullen van een formulier, financiele problemen of het ordenen van ua administratie? Bij het financieel huis krijgt u direct hulp en advies. Op woensdag van 9.00 -12.00 uur in Buurtcentrum De Lorzie. WMO Huis: Wilt u een invaliden parkeerkaart aanvragen? Wilt u meer weten over wat u kunt doen om zo lang mogelijk zelfstandig te wonen? En heeft u vragen over hoe de Gemeente u daarbij kan ondersteunen? Dan bent u welkom bij he WMO Huis. Samen bespreken we kort uw situatie, waarna u advies krijgt. Op woensdag van 10.00 -12.00 uur in Buurtcentrum De Lorzie.

Lees verder...

Wormerveer | 11-03-2019

Elke donderdag, 10.00 - 11.00 uur, Buurtcentrum De Lorzie. Tijdens het Helpen maakt je Happy spreekuur kun je terecht om de bij jou passende klus of persoon te vinden. Zowel voor vrijwilligers organisaties als voor individuele hulp.

Lees verder...

Kertstukjes
Wormerveer | 19-11-2018

Op donderdagochtend 20 december organiseren wij van 10:00 tot 12:00 uur een creatieve kerstworkshop voor mantelzorgers. Onder genot van koffie of thee met wat lekkers ontmoeten mantelzorgers elkaar op een ontspannen manier. Bent u er ook bij?

Lees verder...

IMG 8442 1
Wormerveer | 15-11-2018

Afgelopen zaterdag, 10 november, was het de “Dag van de mantelzorger.” Het moment om onze Mantelzorgers hartelijk voor hun inzet te bedanken en welverdiend in het zonnetje te zetten. Wij organiseerden dit feest samen met Sociaal Wijkteam Krommenie in de Amandelbloesem.

Lees verder...

Klussenbus Team Oktober 2018
Wormerveer | 25-10-2018

Heeft u een klusje in of rondom uw huis dat u zelf niet meer lukt? Martin, Mohsen, Frits en René van het Klussenbusteam staan voor u klaar. Deze vrijwilligers zetten zich in voor Wijkbewoners die wegens fysieke of financiële redenen bepaalde klussen zelf niet kunnen doen. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om groen of snoeiwerk, een spiegel ophangen, lamp repareren of een tegelpaadje nivelleren.

Lees verder...

Wijkwaardering 2
Wormerveer | 19-10-2018

Op 9 oktober ontving Evelien de Wijkwaardering, een initiatief waarmee de gemeente vrijwilligers voor hun inzet wil bedanken. Evelien ontving deze prijs door haar inzet voor de deelnemers van de Buurtcirkel. Ook in Wormerveer is een Buurtcirkel.

Lees verder...

Camera
Wormerveer | 16-10-2018

Op zaterdag 10 november vindt de Landelijke Dag van de Mantelzorg plaats. Die dag willen wij iets extra’s doen voor de jonge mantelzorgers uit de Zaanstreek.

Lees verder...

Mantelzorgwaardering logo volwassenen
Wormerveer | 02-10-2018

Dit jaar op 9 én 10 november. Ieder jaar is 10 november dé dag om mantelzorgers in het zonnetje te zetten. Voor erkenning en waardering! Dit jaar is het thema van de Landelijke Dag van de Mantelzorg: ‘Verras de mantelzorger!’

Lees verder...

Mantelzorgwaardering logo volwassenen
Wormerveer | 28-09-2018

Op zaterdag 10 november 2018 is het weer tijd voor de “Dag van de mantelzorger.” Als iemand het verdient om in het zonnetje te worden gezet dan zijn het Mantelzorgers. Daarom organiseren wij een mooie bijeenkomst met als thema ‘Verras de mantelzorger.’

Lees verder...