Nieuws

Laatste nieuws


Op deze pagina is ruimte voor actualiteiten uit de wijk. Heeft u nieuws? Laat het ons weten!


Wormerveer | 03-09-2018

De nieuwe Juniorenagena is er, vol leuke activiteiten voor jongeren in Wormerveer!

Lees verder...

Wormerveer | 21-08-2018

Het Kinderkookcafé gaat in september weer van start in de Lorzie te Wormerveer! Kinderen kunnen zich nu opgeven voor deze leuke en leerzame lessen waarbij gezonde voeding centraal staat!

Lees verder...

Vrijwilligers Wormerveer
Wormerveer | 19-07-2018

Als Sociaal Wijkteam en als samenleving zijn we nergens zonder vrijwilligers. Mensen die zich incidenteel, maandelijks, wekelijks of in sommige perioden zelfs dagelijks inzetten voor de wijk. Op 19 juli zijn onze vrijwilligers welverdiend in het zonnetje gezet!

Lees verder...

Wormerveer | 13-07-2018

Zaankanters voor elkaar organiseert deze zomer weer diverse leuke workshops

Lees verder...

Team Kleine Fotos Juni 2018
Wormerveer | 12-06-2018

Hierbij de laatste editie van de Nieuwsflits, vol met activiteiten en nieuws uit uw wijk!

Lees verder...

Wijkagenten
Wormerveer | 01-06-2018

Vanaf woensdag 6 juni a.s. houden de wijkagenten Damiën Postma en Jeroen Meeldijk iedere woensdagmiddag van 14:00 tot 15:00 spreekuur bij ons Sociaal Wijkteam in de Lorzie aan het Marktplein 3.

Lees verder...

Junior Lente Festival Afb 10 Kopie
Wormerveer | 28-05-2018

Wij doen mee aan de landelijke Buitenspeeldag! Buitenspelen is super belangrijk, maar wordt steeds minder vanzelfsprekend. Jantje Beton en kinderzender Nickelodeon organiseren inmiddels al meer dan 10 jaar een nationale Buitenspeeldag. Wij helpen hen graag mee met dit mooie initiatief!

Lees verder...

Seniorenkring
Wormerveer | 28-05-2018

Wilt u verhalen delen en anderen een luisterend oor bieden? Dan is de Seniorenkring iets voor u! U heeft nu de kans om geheel vrijblijvend één van deze bijeenkomsten te bezoeken en te ervaren hoe waardevol de Seniorenkring is. Op dit moment is er nog ruimte voor een aantal nieuwe leden.

Lees verder...

Junior Lente Festival Afb 10 Kopie
Wormerveer | 17-05-2018

Op woensdag 2 mei vierden kinderen in Wormerveer de lente op een actieve manier! Tijdens het Lente Festival raceten ze over het water in een Aquabubble, hielden ze wedstrijdjes op de stormbaan en voetbalden of hoelahoepten ze. Voor de kleintjes was er schminken, een springkussen en een ballonnenclown.

Lees verder...

Wonen Plus
Wormerveer | 11-05-2018

Regionale Stichting WonenPlus Wormerveer is een actieve en enthousiaste vrijwilligersorganisatie. Hun doel is om inwoners te helpen en te ondersteunen bij het zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen. Via een WonenPlus abonnement maakt u gebruik van deze vrijwilligersdiensten, vaak gratis en voor sommige diensten een kleine bijdrage.

Lees verder...