Groepsfoto

Het Sociaal Wijkteam Zaandam West- Oude Haven: Bij ons kunt u terecht met uw vragen op het gebied van welzijn, zorg, werk & inkomen, jeugd(hulp) en gezin

Het Sociaal Wijkteam Zaandam West- Oude Haven: Bij ons kunt u terecht met uw vragen op het gebied van welzijn, zorg, werk & inkomen, jeugd(hulp) en gezin

Wij zijn er voor u én de wijk!

Vindt u het lastig om uw huishouden of financiën op orde te brengen? Bent u op zoek naar een baan? Of zorgt u dagelijks voor een ziek familielid en kunt u wel wat ondersteuning gebruiken? Dan kunt u terecht bij het Sociaal Wijkteam! Wij kunnen u helpen bij al uw vragen op het gebied van welzijn, zorg, werk & inkomen, wonen, jeugd(hulp) en gezinsrelaties.

Samen sterk voor de Wijk!


I.v.m. de coronamaatregelingen hebben wij onze dienstverlening aangepast.


Heeft u een vraag aan het sociaal wijkteam? Neem dan contact met ons op, dit kan telefonisch van 9.00-17.00 uur. Telefoon: 075 2060018. Samen met onze medewerkers bekijken we met u hoe wij u zo goed mogelijk kunnen helpen.
We zijn er voor u!


Medewerkers werken, volgens de RIVM-maatregelen ook na 1 juni, zoveel mogelijk vanuit huis; zij zijn mobiel of via email goed bereikbaar. In die uitzonderlijke situaties waarin er face to face contact nodig is, hanteren we uiteraard de algemeen geldende voorwaarden hiervoor.

Onze activiteiten zullen indien mogelijk in aangepaste vorm (digitaal) gaan plaatsvinden. De deelnemers worden hier persoonlijk over geïnformeerd.

 

Het SWT is ook goed per mail bereikbaar: team8@swt.zaanstad.nl U krijgt dezelfde of de volgende werkdag bericht terug.

Met vriendelijke groet,

Het Sociaal Wijkteam

Benieuwd wat een Sociaal Wijkteam voor u kan betekenen?

Als Sociaal Wijkteam helpen wij u om zelf een oplossing te vinden. Zo kunt u bijvoorbeeld ondersteuning krijgen van mensen uit de buurt of vrijwilligers. Als dat niet lukt, zorgen wij voor professionele ondersteuning op maat. Dat gebeurt dan samen met één contactpersoon, op basis van één plan voor u of uw familie.

Bij het Wijkteam kunt u niet alleen terecht voor uw eigen vragen, maar ook wanneer u zich wilt inzetten voor de buurt. Heeft u ideeën of wensen voor de wijk? Laat het ons weten! Wij kunnen u ondersteuning bieden bij het uitvoeren en realiseren ervan.


Zaanse mantelzorgpas of Pluim


U kunt de Zaanse mantelzorgpas of Pluim weer aanvragen voor 2020!

Ik geef mantelzorg-> vraag direct de waardering aan
Ik ontvang mantelzorg -> vraag direct de waardering aan

 

Mantelzorgwaardering

 

Nieuws overzicht »

Laatste nieuws

Winter editie nieuwsbrief

03 februari 2021

De wintereditie van ons buurtactiviteiten overzicht staat online! Nieuwsgierig geworden? Klik dan op het icoontje.

Ondersteuning bij uw gesprek

 

Als u op gesprek gaat bij een Sociaal Wijkteam, is het vaak prettig om iemand naar het gesprek mee te nemen. Dit kan een vriend of familielid zijn, maar u kunt daarnaast ook gratis een getrainde medewerker vragen om u belangeloos te helpen. Zij helpen u met informatie en advies en werken onafhankelijk van het Sociaal Wijkteam. U kunt kiezen uit een ervaringsdeskundige GGZ, een medewerker van MEE Amstel en Zaan of een Vrijwillige Ouderen Adviseur.

Onafhankelijke ondersteuning
Zaankantersvoorelkaar-logo-rgb-465_30

Zaankanters voor Elkaar

 

Vind vrijwilligerswerk. Of plaats een vacature.

Voor iedereen die graag als vrijwilliger aan de slag wil in Zaanstad. En voor alle orgainsaties die aan Zaankanters willen laten weten wat zij doen en waar zij mensen voor zoeken.

U vindt informatie, tips en tricks voor het vinden van de plek die bij u past.

Zaankanters voor Elkaar
Socialekaartzaanstad2

Sociale kaart

 

Op de sociale kaart vindt u informatie en advies over wonen, welzijn en zorg in de gemeente Zaanstad. De sociale kaart wijst de weg, geeft informatie of komt met suggesties voor een oplossing. Of laat u inspireren door de ervaringsverhalen van inwoners over hoe zij onder andere om zijn gegaan met situaties als een scheiding, ouderdom of een gehandicapt kind.

Sociale kaart Zaanstad

Contactgegevens

Telefoon: 075 206 00 18

E-mail: Stuur een e-mail


Tips:

Gerelateerde onderwerpen