Groepsfoto

Het Sociaal Wijkteam Zaandam West- Oude Haven: voor al uw vragen over welzijn - zorg - werk & inkomen - wonen en gezinsrelaties

Het Sociaal Wijkteam Zaandam West- Oude Haven: voor al uw vragen over welzijn - zorg - werk & inkomen - wonen en gezinsrelaties

Wij zijn er voor u én de wijk!

Vindt u het lastig om uw huishouden of financiën op orde te brengen? Bent u op zoek naar een baan? Of zorgt u dagelijks voor een ziek familielid en kunt u wel wat ondersteuning gebruiken? Dan kunt u terecht bij het Sociaal Wijkteam! Wij kunnen u helpen bij al uw vragen op het gebied van welzijn, zorg, werk & inkomen, wonen en gezinsrelaties.

Samen sterk voor de Wijk!

Uitroepteken

**Update Coronavirus **

 

Op 12 en 15 maart heeft het RIVM de Corona maatregelen verscherpt. Wij moeten daardoor helaas de inlopen en lopende activiteiten in ieder geval tot 20 mei sluiten.

Dit betreft:

- Alle door het wijkteam georganiseerde activiteiten
- Alle inloopspreekuren

* Inloopspreekuur
* Financieel Huis


Het inloopspreekuur is vervangen door een telefonisch inloopspreekuur. Wij zijn maandag van 13:30 uur tot 16:30 uur en donderdag van 9:30 uur tot 12:30 uur telefonisch te bereiken op:06-83038534


Heeft u een afspraak bij u thuis met een van onze collega’s?

Of heeft u een afspraak bij ons op kantoor?

Voor onze en uw veiligheid zullen deze afspraken niet door gaan.

 

Uw regisseur/contactpersoon neemt telefonisch contact met u op om het vervolg met u te bespreken.

 

Heeft u vragen?

Wij zijn gewoon telefonisch bereikbaar van 9.00 – 17.00 uur op telefoonnummer: 075-2060018

Wij houden u via onze website en Facebook pagina op de hoogte van wijzigingen.

 

Bedankt voor uw begrip.Als Sociaal Wijkteam helpen wij u om zelf een oplossing te vinden. Zo kunt u bijvoorbeeld ondersteuning krijgen van mensen uit de buurt of vrijwilligers. Als dat niet lukt, zorgen wij voor professionele ondersteuning op maat. Dat gebeurt dan samen met één contactpersoon, op basis van één plan voor u of uw familie.

Bij het Wijkteam kunt u niet alleen terecht voor uw eigen vragen, maar ook wanneer u zich wilt inzetten voor de buurt. Heeft u ideeën of wensen voor de wijk? Laat het ons weten! Wij kunnen u ondersteuning bieden bij het uitvoeren en realiseren ervan.


Zaanse mantelzorgpas of Pluim


U kunt de Zaanse mantelzorgpas of Pluim weer aanvragen voor 2020!

Ik geef mantelzorg-> vraag direct de waardering aan
Ik ontvang mantelzorg -> vraag direct de waardering aan

Mantelzorgwaardering

Nieuws overzicht »

Laatste nieuws

Het telefonisch spreekuur

02 april 2020

Omdat onze inlopen gesloten zijn vanwege het Corona virus, houdt het Sociaal Wijkteam 2 keer in de week een telefonisch spreekuur.

Ondersteuning bij uw gesprek

Als u op gesprek gaat bij een Sociaal Wijkteam, is het vaak prettig om iemand naar het gesprek mee te nemen. Dit kan een vriend of familielid zijn, maar u kunt daarnaast ook gratis een getrainde medewerker vragen om u belangeloos te helpen. Zij helpen u met informatie en advies en werken onafhankelijk van het Sociaal Wijkteam. U kunt kiezen uit een ervaringsdeskundige GGZ, een medewerker van MEE Amstel en Zaan of een Vrijwillige Ouderen Adviseur.

Onafhankelijke ondersteuning
Zaankantersvoorelkaar-logo-rgb-465_30

Zaankanters voor Elkaar

Vind vrijwilligerswerk. Of plaats een vacature.

Voor iedereen die graag als vrijwilliger aan de slag wil in Zaanstad. En voor alle orgainsaties die aan Zaankanters willen laten weten wat zij doen en waar zij mensen voor zoeken.

U vindt informatie, tips en tricks voor het vinden van de plek die bij u past.

Zaankanters voor Elkaar
Socialekaartzaanstad2

Sociale kaart

Op de sociale kaart vindt u informatie en advies over wonen, welzijn en zorg in de gemeente Zaanstad. De sociale kaart wijst de weg, geeft informatie of komt met suggesties voor een oplossing. Of laat u inspireren door de ervaringsverhalen van inwoners over hoe zij onder andere om zijn gegaan met situaties als een scheiding, ouderdom of een gehandicapt kind.

Sociale kaart Zaanstad

Contactgegevens

Telefoon: 075 206 00 18

E-mail: Stuur een e-mail


Tips:

Gerelateerde onderwerpen