Groepsfoto

Het Sociaal Wijkteam Zaandam West- Oude Haven: voor al uw vragen over welzijn - zorg - werk & inkomen - wonen en gezinsrelaties

Het Sociaal Wijkteam Zaandam West- Oude Haven: voor al uw vragen over welzijn - zorg - werk & inkomen - wonen en gezinsrelaties

Wij zijn er voor u én de wijk!

Vindt u het lastig om uw huishouden of financiën op orde te brengen? Bent u op zoek naar een baan? Of zorgt u dagelijks voor een ziek familielid en kunt u wel wat ondersteuning gebruiken? Dan kunt u terecht bij het Sociaal Wijkteam! Wij kunnen u helpen bij al uw vragen op het gebied van welzijn, zorg, werk & inkomen, wonen en gezinsrelaties.

Samen sterk voor de Wijk!

Als Sociaal Wijkteam helpen wij u om zelf een oplossing te vinden. Zo kunt u bijvoorbeeld ondersteuning krijgen van mensen uit de buurt of vrijwilligers. Als dat niet lukt, zorgen wij voor professionele ondersteuning op maat. Dat gebeurt dan samen met één contactpersoon, op basis van één plan voor u of uw familie.

Bij het Wijkteam kunt u niet alleen terecht voor uw eigen vragen, maar ook wanneer u zich wilt inzetten voor de buurt. Heeft u ideeën of wensen voor de wijk? Laat het ons weten! Wij kunnen u ondersteuning bieden bij het uitvoeren en realiseren ervan.


Zaanse mantelzorgpas of Pluim


U kunt de Zaanse mantelzorgpas of Pluim weer aanvragen voor 2020!

Ik geef mantelzorg-> vraag direct de waardering aan
Ik ontvang mantelzorg -> vraag direct de waardering aan

Mantelzorgwaardering

Nieuws overzicht »

Laatste nieuws

Gezellig eten in de Bullkerk

30 januari 2020

Vanaf maandag 3 februari serveert kok Piet Knegt een lekkere maaltijd in de Bullkerk. Het is iedere maandagavond om 17.15 uur tot ongeveer 18.30. Graag opgeven op de maandagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur Op telefoonnummer 06 24251365 kosten € 7,50 U bent van harte welkom!

Ondersteuning bij uw gesprek

Als u op gesprek gaat bij een Sociaal Wijkteam, is het vaak prettig om iemand naar het gesprek mee te nemen. Dit kan een vriend of familielid zijn, maar u kunt daarnaast ook gratis een getrainde medewerker vragen om u belangeloos te helpen. Zij helpen u met informatie en advies en werken onafhankelijk van het Sociaal Wijkteam. U kunt kiezen uit een ervaringsdeskundige GGZ, een medewerker van MEE Amstel en Zaan of een Vrijwillige Ouderen Adviseur.

Onafhankelijke ondersteuning
Zaankantersvoorelkaar-logo-rgb-465_30

Zaankanters voor Elkaar

Vind vrijwilligerswerk. Of plaats een vacature.

Voor iedereen die graag als vrijwilliger aan de slag wil in Zaanstad. En voor alle orgainsaties die aan Zaankanters willen laten weten wat zij doen en waar zij mensen voor zoeken.

U vindt informatie, tips en tricks voor het vinden van de plek die bij u past.

Zaankanters voor Elkaar
Socialekaartzaanstad2

Sociale kaart

Op de sociale kaart vindt u informatie en advies over wonen, welzijn en zorg in de gemeente Zaanstad. De sociale kaart wijst de weg, geeft informatie of komt met suggesties voor een oplossing. Of laat u inspireren door de ervaringsverhalen van inwoners over hoe zij onder andere om zijn gegaan met situaties als een scheiding, ouderdom of een gehandicapt kind.

Sociale kaart Zaanstad

Contactgegevens

Telefoon: 075 206 00 18

E-mail: Stuur een e-mail


Tips:

Gerelateerde onderwerpen