Denk mee over het vervolg van het project Koekvreters

Vorig jaar hebben oudere Krommenieërs zichzelf verbeeld in het succesvolle project Koekvreters van de SeniorenVerenigingKrommenie en KBO Seniorenbelang Zaanstreek-Noord. De deelnemers, én mensen die naar de resultaten kwamen kijken, waren heel enthousiast over de resultaten. Iedereen wilde graag een vervolg.
Wat wordt Koekvreters 2022?
Denk met ons mee op donderdagavond 16 juni in buurtcentrum de Pelikaan!

Deze keer wordt het niet alleen voor oudere, maar ook jongere deelnemers. Daarom is nu ook de jongerenwerker van het Sociaal Wijkteam aangeschoven. En deze keer is het doel niet om de Krommenieër, maar Krommenie zelf in beeld te brengen. Dat kan een markant gebouw zijn, een boom of het uitzicht op een park of straat. Iedereen mag dat zelf bedenken. En ook de manier waarop dit verbeeld wordt kan verschillend zijn. Als er hulp nodig is voor de uitvoering dan kan er een workshop worden georganiseerd met een docent.

Er wordt nu gezocht naar mensen die mee willen denken over de uitvoering. Op donderdagavond 16 juni is er een bijeenkomst in buurtcentrum de Pelikaan, om 19.30 uur. Mensen die al een idee hebben over wat zij in beeld willen brengen zijn welkom. Maar ook mensen die mee willen helpen bij de organisatie of suggesties hebben hoe jong en oud betrokken kunnen worden. De uitvoering van het project zal dan in het najaar van 2022 zijn.

Voor meer informatie kan men contact opnemen met Nora Swagerman van de Seniorenvereniging, n.swagerman@planet.nl / 075-6218700 of Stephan Vossen van het Sociaal Wijkteam, s.vossen@swt.zaanstad.nl / 06-83097934. Er is ook een Facebookpagina: https://www.facebook.com/Krommenie-Breng-ons-dorp-in-beeld.