Netwerkbijeenkomsten Krommenie

Netwerken voor professionals door professionals

Een aantal keer per jaar organiseert SWT Krommenie een netwerkbijeenkomst. Wilt u deelnemen stuur dan een e-mail naar netwerkkrommenie@swt.zaanstad.nl voor meer informatie.

Netwerk Krommenie is een initiatief van het Sociaal Wijkteam (SWT). We brengen organisaties en initiatieven in en rond Krommenie samen en organiseren een aantal keren per jaar een netwerkbijeenkomst.

Het platform beoogt lokaalgeoriënteerde activiteiten te stimuleren, verspreidt relevante informatie en uitnodigingen en is een link tussen vraag en aanbod voor professionals in en rond Krommenie.

 

NETWERKBIJEENKOMST

in de Week van Lezen en Schrijven een informatieve én creatieve bijeenkomst over taal

ONTMOET ANDERE MENSEN & DEEL ERVARINGEN 

dinsdag 12 september, van 16.00 tot 18.00 uur

bij de nieuwe moskee, Witte Klaverlaan 18A, 1562 AM Krommenie

op een informele manier kennismaken met de medewerkers van het Sociaal Wijkteam Krommenie en elkaar

 

Oók onze uitnodigingen en aankondigingen per email ontvangen?

Mail naar: netwerkkrommenie@swt.zaanstad.nl

De netwerkbijeenkomsten zijn vaak themagericht. Op deze manier kunnen wij dieper ingaan op onderwerpen die van belang zijn voor Krommenie. 

De bijeenkomst op 12 september 2023 heeft als thema Taal. Er is informatieve inhoud over taal en laaggeletterdheid, maar ook de kans om op een creatieve manier met taal bezig te zijn. Er worden voordrachten gegeven door taalkunstenaars. Aanmelden voor deze netwerkbijeenkomst kan tot dinsdag 5 september door te mailen naar netwerkkrommenie@swt.zaanstad.nl.