Zelf een online training doen

Bij ons wijkteam heeft u de mogelijkheid om online trainingen te volgen, bijvoorbeeld over gezondheid, bewegen en omgaan met geld. U leert aan de hand van filmpjes, animaties, achtergrondinformatie en praktische tips meer over uw gekozen onderwerp. U maakt korte opdrachten.

Elke training is ontwikkeld in samenwerking met experts en ervaringsdeskundigen. Zo weten we zeker dat in de training de juiste onderwerpen worden behandeld. Een groot voordeel is dat u de training thuis kunt volgen, in uw eigen tempo en op de momenten dat het u uitkomt. Wij gebruiken de trainingen van het bedrijf Gezondeboel.

                                        logo_gezondeboel_20191 (1)

Voor het gebruik van de trainingen van Gezondeboel is het nodig om een account aan te maken. Uw voortgang wordt dan opgeslagen en u kunt er op ieder moment aan verder werken. Wilt u weten hoe het werkt om een account aan te maken bekijk dan de instructievideo.

Hoe maak je een account aan

U kunt kiezen uit verschillende onderwerpen zoals bijvoorbeeld trainingen op het gebied van:

-Gezondheid en leefstijl

-Financiën

-Bewegen

-Persoonlijke ontwikkeling en sociale contacten

Medewerkers van het wijkteam hebben geen inzicht in welke trainingen u volgt en wat u invult. U bepaalt zelf wie u wilt uitnodigen om mee kijken of lezen. Vanwege privacy is het advies om na elk gebruik uit te loggen bij Gezondeboel. Klik op de groene button rechts bovenin.

Aanmelden voor de trainingen van Gezondeboel kan hier!