Zomeractiviteiten voor jongeren!

Laatste nieuws


In augustus werken wij samen met het sportbedrijf, jeugdteam en actieve jongeren uit de wijk om leuke activiteiten op te zetten voor jongeren vanaf 12 jaar. Voor meer informatie zie onze Facebook pagina en/of onze instagram.


IMG-0264
Oud Zaandijk + Oud Koog aan de Zaan | 10-09-2018

GRATIS, ALLE KINDEREN ZIJN WELKOM...

Lees verder...

Oud Zaandijk + Oud Koog aan de Zaan | 19-07-2018

Het Sociaal Wijkteam, Jeugdteam en sportbedrijf organiseren samen met een aantal actieve jongeren verschillende activiteiten in de laatste drie weken van de zomervakantie. Aanmelden is niet nodig!

Lees verder...

Oud Zaandijk + Oud Koog aan de Zaan | 18-07-2018

Mensen willen vaak zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen, ook als de situatie thuis verandert. Dat betekent soms dat er maatregelen nodig zijn om dat mogelijk te maken. Niet alleen praktische zaken in huis, maar ook het behoud van een sociaal netwerk is dan van belang. De website Langerthuiswonen.zaanstad.nl wijst mensen de weg naar de juiste organisaties. Aan deze website hebben organisaties in Zaanstad, vertegenwoordigers van ouderenorganisaties en de gemeente Zaanstad bijgedragen.

Lees verder...

Wijkwaardering 3
Oud Zaandijk + Oud Koog aan de Zaan | 25-06-2018

Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde voor het sociale klimaat in de stad. Daarom worden vrijwilligers het hele jaar door in het zonnetje gezet door gemeente Zaanstad en Zaankanters voor Elkaar.

Lees verder...

winnaar ijstaart
Oud Zaandijk + Oud Koog aan de Zaan | 25-06-2018

Op 9 juni was de open dag "Bij ons in de wijk"en de winnaar van de ijstaart is bekend! Op 9 juni konden gasten van de open dag "Bij ons in de wijk" de vragenlijst over het wijkteam invullen. Degene met de meeste juiste antwoorden kon een ijstaart winnen. En de winnaar is bekend en heeft vandaag de ijstaart overhandigd gekregen! Gefeliciteerd Ineke!

Lees verder...

Oud Zaandijk + Oud Koog aan de Zaan | 20-06-2018

Zoekt u een maatje die u kan ondersteunen bij het gebruik van de computer/telefoon/tablet? Of wil u graag iemand ondersteunen? Kom dan 3 juli naar "de Vindplek" waar een match misschien op u wacht. Als u geen directe match vindt, zetten wij uw vraag uit.

Lees verder...

Oud Zaandijk + Oud Koog aan de Zaan | 06-06-2018

Wilt u als ervaren verkeersdeelnemer ook graag nog eens worden bijgespijkerd over de nieuwste verkeersregels? En daarbij nog tips krijgen voor zuiniger en milieuvriendelijker rijden? Neem dan deel aan de opfriscursus op 12 juni en 17 juli.

Lees verder...

Oud Zaandijk + Oud Koog aan de Zaan | 16-05-2018

Sinds kort is het wijkteam ook actief op instagram. Onder de naam swt_oud_koog_oud_zaandijk willen wij laten zien wat er allemaal te doen is in de wijk.

Lees verder...

Voetballen 2018
Oud Zaandijk + Oud Koog aan de Zaan | 04-04-2018

Vanaf 13 april 2018 elke vrijdagavond een voetbaltoernooi voor jongeren vanaf 12 jaar onder de A8. Heb je zin om te voetballen?! Zorg dan dat je om uiterlijk 18.30 uur aanwezig bent onder de A8.

Lees verder...

Oud Zaandijk + Oud Koog aan de Zaan | 20-12-2016

U kunt veel doen om de kans op een inbraak te verkleinen. Traditiegetrouw meeste inbraken in december. De feestdagen staan weer voor de deur. Dit blijken ook zeer populaire dagen te zijn om in te breken. Helaas is dit niet altijd te voorkomen, maar u kunt veel doen in en rondom uw woning om de kans hierop te verkleinen.

Lees verder...