teamfotokleurbw

Het Sociaal Wijkteam Zaandam Noord-Kogerveld: voor al uw vragen over welzijn - zorg - werk & inkomen - wonen en gezinsrelaties

HetSociaalWijkteamZaandamNoord-Kogerveld:vooraluwvragenoverwelzijn-zorg-werk&inkomen-wonenengezinsrelaties

Wij zijn er voor u én de wijk!

Vindt u het lastig om uw huishouden of financiën op orde te brengen? Bent u op zoek naar een baan? Of zorgt u dagelijks voor een ziek familielid en kunt u wel wat ondersteuning gebruiken? Dan kunt u terecht bij het Sociaal Wijkteam! Wij kunnen u helpen bij al uw vragen op het gebied van welzijn, zorg, werk & inkomen, wonen en gezinsrelaties. Samen sterk voor de wijk!

Als Sociaal Wijkteam helpen wij u om zelf een oplossing te vinden. Zo kunt u bijvoorbeeld ondersteuning krijgen van mensen uit de buurt of vrijwilligers. Als dat niet lukt, zorgen wij voor professionele ondersteuning op maat. Dat gebeurt dan samen met één contactpersoon, op basis van één plan voor u of uw familie.

Bij het Wijkteam kunt u niet alleen terecht voor uw eigen vragen, maar ook wanneer u zich wilt inzetten voor de buurt. Heeft u ideeën of wensen voor de wijk? Laat het ons weten! Wij kunnen u ondersteuning bieden bij het uitvoeren en realiseren ervan.

Zaanse mantelzorgpas of Pluim

U kunt weer de Zaanse mantelzorgpas of Pluim aanvragen voor 2018!

Ik geef mantelzorg-> vraag direct de waardering aan
Ik ontvang mantelzorg -> vraag direct de waardering aan


Mantelzorgwaardering

Nieuws overzicht »

Laatste nieuws

Fietslessen in de hofwijk

12 april 2019

Wilt u (beter) leren fietsen? Wilt u tips om verkeersveiliger te worden als fietser? Per 24 april 2019 kunt u fiets lessen volgen. Zie hieronder alle informatie om deel te kunnen nemen.


Eetcafé 50+

05 april 2019

Komt u ook naar het Eetcafé 50+ ? Iedere 3de vrijdag van de maand. Lees hier alle informatie.

Ondersteuning bij uw gesprek

Als u op gesprek gaat bij een Sociaal Wijkteam, is het vaak prettig om iemand naar het gesprek mee te nemen. Dit kan een vriend of familielid zijn, maar u kunt daarnaast ook gratis een getrainde medewerker vragen om u belangeloos te helpen. Zij helpen u met informatie en advies en werken onafhankelijk van het Sociaal Wijkteam. U kunt kiezen uit een ervaringsdeskundige GGZ, een medewerker van MEE Amstel en Zaan of een Vrijwillige Ouderen Adviseur.

Onafhankelijke ondersteuning

Zaankanters voor elkaar

Voor burenhulp, het stellen van hulpvragen of het aanbieden van hulp kun je nu terecht op www.zaankantersvoorelkaar.nl.

Wil je contact met Zaankanters voor Elkaar? Op werkdagen zijn wij bereikbaar op 075 2060010 of via info@zaankantersvoorelkaar.nl.

 

Bekijk hier de website van Zaankanters voor elkaar

Bekijk onze introductievideo

Maak kennis met de Sociale Wijkteams. In deze video ziet u hoe we werken en waar wij u mee kunnen helpen.

 

Bekijk hier de video
Socialekaartzaanstad2

Sociale kaart

Op de sociale kaart vindt u informatie en advies over wonen, welzijn en zorg in de gemeente Zaanstad. De sociale kaart wijst de weg, geeft informatie of komt met suggesties voor een oplossing. Of laat u inspireren door de ervaringsverhalen van inwoners over hoe zij onder andere om zijn gegaan met situaties als een scheiding, ouderdom of een gehandicapt kind.

http://www.socialekaartzaanstad.nl

Contact gegevens

Telefoon: 075 20 60 018

E-mail: Stuur een e-mail


Er zijn voor de komende dagen nog geen activiteiten gepland. klik op het agenda overzicht voor alle activiteiten.

Links