teamfotokleurbw

Het Sociaal Wijkteam Zaandam Noord & Kogerveld: Samen sterk voor de wijk!

Het Sociaal Wijkteam Zaandam Noord & Kogerveld: Samen sterk voor de wijk!

Wij zijn er voor u én de wijk!

Ook met kleine vragen of juist ideeën (voor de wijk) kunt u bij ons terecht.

Bent u op zoek naar hulp, ondersteuning, zorg of een luisterend oor? Heeft u vragen over welzijn, zorg, werk, financiën, wonen, dagbesteding, (geestelijke) gezondheid of relaties? Maakt u zich zorgen over een buur of kennis? Of kunt u iets heel erg goed waar anderen iets aan kunnen hebben?

Het Sociaal Wijkteam pakt problemen én kansen graag samen met u aan om u (weer) op weg te helpen. Kom eens langs voor een vrijblijvend gesprek tijdens één van onze inloopspreekuren.

Actief in uw wijk? Wilt u iets organiseren voor uw straat of wijk? Of wilt u iets betekenen voor anderen? Wij komen graag met u in contact om uw ideeën en mogelijkheden te bespreken.  

Meer informatie? Onder het kopje "Wat doen wij" leest u meer over onze activiteiten, lessen & trainingen, inloop momenten/spreekuren en persoonlijke ondersteuning.

Wij zijn telefonisch bereikbaar via telefoonnummer: 075 2060018
Wij zijn per e-mail bereikbaar via:
team5@swt.zaanstad.nl


Let op! Wijziging inlooptijden.

Wijziging inlooptijden Per 6 januari veranderen de inlooptijden van het inloopspreekuur.  

De inloopspreekuren vanaf 6 januari:

 

Flyer %20inloopspreekuren


Ondersteuning bij uw gesprek

Als u op gesprek gaat bij een Sociaal Wijkteam, is het vaak prettig om iemand naar het gesprek mee te nemen. Dit kan een vriend of familielid zijn, maar u kunt daarnaast ook gratis een getrainde medewerker vragen om u belangeloos te helpen. Zij helpen u met informatie en advies en werken onafhankelijk van het Sociaal Wijkteam. U kunt kiezen uit een ervaringsdeskundige GGZ, een medewerker van MEE Amstel en Zaan of een Vrijwillige Ouderen Adviseur.

Onafhankelijke ondersteuning
Zaankanters voor Elkaar (2)

Zaankanters voor elkaar

Vind vrijwilligerswerk. Of plaats een vacature.

Voor iedereen die graag als vrijwilliger aan de slag wil in Zaanstad. En voor alle orgainsaties die aan Zaankanters willen laten weten wat zij doen en waar zij mensen voor zoeken.

U vindt informatie, tips en tricks voor het vinden van de plek die bij u past.

 

Bekijk hier de website van Zaankanters voor elkaar

Bekijk onze introductievideo

Maak kennis met de Sociale Wijkteams. In deze video ziet u hoe we werken en waar wij u mee kunnen helpen.

 

Bekijk hier de video
Socialekaartzaanstad2

Sociale kaart

Op de sociale kaart vindt u informatie en advies over wonen, welzijn en zorg in de gemeente Zaanstad. De sociale kaart wijst de weg, geeft informatie of komt met suggesties voor een oplossing. Of laat u inspireren door de ervaringsverhalen van inwoners over hoe zij onder andere om zijn gegaan met situaties als een scheiding, ouderdom of een gehandicapt kind.

Sociale kaart Zaanstad