Nieuws

Laatste nieuws


Hier treft u actuele zaken en ontwikkelingen aan van het Sociaal Wijkteam Zaandam Noord/ Kogerveld.


Zaandam Noord + Kogerveld | 19-02-2019

Komt u ook naar de vrouwendag op 3 maart? Zie hier het programma

Lees verder...

Kertstukjes Website 2018
Zaandam Noord + Kogerveld | 13-11-2018

In december is er voor Mantelzorgers gelegenheid om elkaar op een ontspannende manier te ontmoeten en prachtige kerststukjes te maken.

Lees verder...

Dag Van De Mantelzorger Nov 2018
Zaandam Noord + Kogerveld | 12-11-2018

Afgelopen zaterdag, 10 november, was het de “Dag van de mantelzorger.” Het moment om onze Mantelzorgers hartelijk voor hun inzet te bedanken en welverdiend in het zonnetje te zetten. ’s Morgens kregen ze een feestelijke high tea aangeboden in de Bovenkruier. Wethouder Songül Mutluer en Raadslid Krista van Dalen kwamen gezellig langs om een kopje thee mee te drinken.

Lees verder...

Zaandam Noord + Kogerveld | 02-11-2018

In het onderstaande overzicht ziet u leuke en nuttige activiteiten in uw wijk! Zo houden wij u iedere maand op de hoogte.

Lees verder...

Klussenbus Team Oktober 2018 (1)
Zaandam Noord + Kogerveld | 25-10-2018

Heeft u een klusje in of rondom uw huis dat u zelf niet meer lukt? Martin, Mohsen, Frits en René van het Klussenbusteam staan voor u klaar. Deze vrijwilligers zetten zich in voor Wijkbewoners die wegens fysieke of financiële redenen bepaalde klussen zelf niet kunnen doen. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om groen of snoeiwerk, een spiegel ophangen, lamp repareren of een tegelpaadje nivelleren.

Lees verder...

Wijkwaardering 2
Zaandam Noord + Kogerveld | 19-10-2018

Op 9 oktober ontving Evelien de Wijkwaardering, een initiatief waarmee de gemeente vrijwilligers voor hun inzet wil bedanken. Evelien ontving deze prijs door haar inzet voor de deelnemers van de Buurtcirkel.

Lees verder...

Camera
Zaandam Noord + Kogerveld | 16-10-2018

Op zaterdag 10 november vindt de Landelijke Dag van de Mantelzorg plaats. Die dag willen wij iets extra’s doen voor de jonge mantelzorgers uit de Zaanstreek.

Lees verder...

Kwast
Zaandam Noord + Kogerveld | 15-10-2018

Vanaf woensdag 24 oktober start er een Creaclub in de Hofwijk. Iedereen die gezellig creatief bezig wil zijn is eens per twee weken hartelijk welkom.

Lees verder...

Mantelzorgwaardering logo volwassenen
Zaandam Noord + Kogerveld | 02-10-2018

Dit jaar op 9 én 10 november. Ieder jaar is 10 november dé dag om mantelzorgers in het zonnetje te zetten. Voor erkenning en waardering!Dit jaar is het thema van de Landelijke Dag van de Mantelzorg: ‘Verras de mantelzorger!’

Lees verder...

Klok (1)
Zaandam Noord + Kogerveld | 28-09-2018

Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander brengt dinsdagmiddag 9 oktober een werkbezoek aan Stichting De Tijdmachine in woonzorgcentrum Nieuw Groenland in Zaandam. De stichting werkt samen met ouderen, mantelzorgers en deskundigen en vrijwilligers in de zorg aan activiteiten die aansluiten bij de eigen wensen en behoeften van de bewoners.

Lees verder...