Meer over wat het Sociaal Wijkteam doet

Bij het kopje 'Wat doen wij?' kunt u op de verschillende pagina's lezen wat voor soort aanbod wij hebben. Zo kunt u meedoen aan activiteiten, trainingen of andere projecten in de wijk. Daarnaast zijn wij er voor korte en lange hulpvragen om u te ondersteunen in een lastige situatie. Wij bieden hiervoor inloopspreekuren aan en mocht het nodig zijn dan krijgt u een casemanager toegewezen die samen met u kijkt wat de mogelijkheden zijn.

Persoonlijke ondersteuning
Het Sociaal Wijkteam ondersteunt mensen bij hun hulpvraag en/of behoeften in kaart te brengen en er wordt samen gekeken naar een mogelijk oplossing, waarbij het netwerk een belangrijk rol speelt. Heeft u toch professionele hulp nodig? Ook dan biedt het Sociaal Wijkteam uitkomst.

Activiteiten, lessen & trainingen
Doet u graag iets voor of samen met een ander?
Neem dan contact op met ons Sociaal Wijkteam! Wij kunnen u precies vertellen wat er al in de wijk te doen is en wat wij samen kunnen opzetten.

Samen zijn wij er voor iedereen in de buurt. Met elkaar en voor elkaar. Een buurtbewoner, kennis of zomaar iemand anders kan uw hulp misschien goed gebruiken. Hoe klein of groot die ook is. Heeft u een tip om de buurt leuker en misschien beter te maken? Wij horen het graag en praten er met u over.

Samen hart voor de wijk, samen komen we verder!

Kijk bij 'contact' hoe u ons kunt bereiken.