Kom langs bij het Sociaal Wijkteam!

Heb je ergens hulp bij nodig, ken je iemand met een vraag of probleem op het gebied van welzijn, zorg, werk & inkomen, wonen, jeugd(hulp) of gezin?
Of heb je wat te bieden of ideeën voor de wijk en haar wijkbewoners?

Persoonlijke ondersteuning
Het Sociaal Wijkteam ondersteunt mensen bij hun hulpvraag en/of behoeften in kaart te brengen en er wordt samen gekeken naar een mogelijk oplossing, waarbij het netwerk een belangrijk rol speelt. Heb je toch professionele hulp nodig? Ook dan biedt het sociaal wijkteam uitkomst.

Wij zijn er voor je en helpen je graag verder.

Activiteiten, lessen & trainingen
Doe je graag iets voor of samen met een ander?
Kom dan langs bij het Sociaal Wijkteam! Wij kunnen je precies vertellen wat er al in de wijk te doen is en wat wij samen kunnen opzetten.

Samen zijn wij er voor iedereen in de buurt. Met elkaar en voor elkaar. Een buurtbewoner, kennis of zomaar iemand anders kan jouw hulp misschien goed gebruiken. Hoe klein of groot die ook is. Heb je een tip om de buurt leuker en misschien beter te maken? Wij horen het graag en praten er met je over.

Samen hart voor de wijk, samen komen we verder!

U kunt contact met ons opnemen door te bellen met: 075 2060018, een e-mail te sturen naar:team5@swt.zaanstad.nl, of langs te komen bij één van onze inlopen. Voor tijden en locaties, zie 'inloopspreekuren' onder het kopje 'Inloop momenten/spreekuren'.